1001 kelebihan menjadi ahli shaklee

Bismillah

Hari ini saya nak kongsikan kenapa saya menjadi Ahli Shaklee. Banyak kelebihan menjadi Ahli Shaklee ni, jom kita semak satu-satu.

1. Cash Rebate/Bonus dimasukkan ke dalam akaun bank sendiri

  • Alhamdulillah, setiap pertengahan bulan, Shaklee akan masukkan cash rebate/bonus ke dalam akaun bank kita sendiri. Saya sangat sarankan pengguna tegar Shaklee ini mendaftar sebagai ahli. Sebab utamanya adalah untuk mendapatkan cash rebate atau bonus ini.
  • Sangatlah tak beretika bila ada Ahli Shaklee yang tawarkan," untuk mendapatkan harga ahli, gunalah ID saya". Ahli Shaklee tersebut sangatlah tidak telus dalam urus niaga. Hal ini kerana beliau menyuruh orang membeli dengan ID beliau, dan akhirnya beliau yang dapat cash rebate atau bonus tersebut.
  • Kesian pula kat pengguna tegar Shaklee ni, hanya dapat harga ahli sahaja. Sepatutnya bila pengguna tegar Shaklee ini mendaftar sebagai Ahli Shaklee, bukan sahaja pengguna tegar ini dapat membeli dengan harga ahli, malah cash rebate pun dapat.
  • Untungkan bila mendaftar sebagai Ahli Shaklee, 2 in 1, dapat membeli dengan harga ahli dan juga dapat menikmati cash rebate atau bonus ini pada setiap bulan.
  • Adalah sangat penting juga untuk mendaftar sebagai Ahli Shaklee ini dengan orang yang betul-betul bertanggungjawab dan berada dalam kumpulan sokongan yang betul. Maklumlah, pada mulanya mendaftar sebagai Ahli Shaklee untuk kegunaan sendiri dan lastly akan end up sebagai pengedar Shaklee disebabkan banyak kelebihan yang boleh didapati daripada Shaklee ni.
  • Apa pentingnya mendaftar dengan orang yang betul-betul bertanggungjawab dan berada dalam kumpulan sokongan yang betul? Ini kerana anda berhak mendapatkan konsultasi seumur hidup, berada dalam group exclusive di facebook dan apa yang penting, membership anda tak perlu direnew setiap tahun. Bagus kan? Banyak kelebihan yang boleh didapati dengan menjadi Ahli Shaklee ni.
  • Macam saya, bermula dengan set untuk naikkan berat badan dan set kecantikan Shaklee. Lastly saya end up sebagai pengedar Shaklee. Alhamdulillah, saya berada dalam kumpulan sokongan yang betul, yang banyak bagi sokongan untuk saya terus bersama Shaklee. Oleh itu, sangat lah penting untuk pilih kumpulan sokongan yang betul untuk mendaftar sebagai Ahli Shaklee.

2. Sistem Shopping Online

  • Yang ni saya paling suka. Sangat senang dan mudah. Pembelian produk Shaklee sangat mudah dengan pembelian shopping online ni. Klik-klik je, esk lusa barang dah sampai.
  • Melalui sistem shopping online ni, kita tak perlu bersusah-payah nak ke HQ atau branch dah. Sistem ini memudahkan Ahli Shaklee yang mahu makan sendiri dan juga untuk tujuan perniagaan. Apa tak nya, sambil buat kerja kat office, sambil menyusu anak, boleh submit order jugak. Dalam hal ini, tidak ada alasan tak boleh berniaga akibat kekangan masa. Kalau kita NAK, semua pun boleh.
  • Untuk ke Sistem Shopping Online Shaklee, KLIK DISINI!

3. Penghantaran oleh Pihak Shaklee

  • Yang ni pun best jugak. Untuk surirumah yang bergelumang dengan anak, ini adalah yang terbaik. Lakukan semuanya online dari rumah. Macam shopping online, letakkan alamat customer dan langkah seterusnya serahkan kepada Shaklee. Shaklee yang akan uruskan penghantaran kepada customer. Syokkan? Tak perlu lagi bersusah payah kendong anak untuk ke pejabat pos.
  • Untuk yang nak buat part time, lagilah senang, Kita hanya cuma perlu fokuskan pada marketing. Buat blog cantik-cantik, buat fanpage cantik-cantik, promosikan habis-habisan dan dah dapat customer. Customer bayar pada kita dan kita transferkan pada Shaklee, Dan of course Shaklee yang poskan barang pada customer.

4. Jika nak berniaga, tak perlukan modal apa-apa pun

  • Kenapa kita tak perlukan modal untuk berniaga barangan Shaklee ni. Sistem ini lebih kurang sistem dropship. Customer akan bayar kepada kita terlebih dahulu. Dan kemudian, barulah kita buat order dengan Shaklee untuk customer tersebut. Mudahkan :)  Dan sudah menjadi tanggungjawab kita untuk memberikan konsultasi percuma secara berterusan kepada customer tersebut.
  • Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin Semulajadi Shaklee, boleh menghubungi nombor seperti di bawah. Saya adalah pengedar sah Shaklee anda.
  • "Berminat untuk menjana pendapatan dengan Shaklee? Berminat untuk mendapat 4 atau 5 atau 6 angka setiap bulan dengan Shaklee? Mudah sahaja, mulakan langkah pertama dengan mendaftar sebagai ahli shaklee. Semuanya secara onlne. Hubungi saya! Wakil pengedar sah di seluruh malaysia masih diperlukan dan anda juga akan dijemput ke group EXCLUSIVE di facebook.

Untuk berjaya, kita mesti percaya.
Untuk percaya, kita mesti yakin.
Untuk peroleh semuanya, kita mesti berusaha dan istiqomah.
Or in other word; persistent.

Insyaallah, dengan berkat izin Allah SWT, pasti kita semua akan berjaya.

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.