SEBAB UTAMA HARUS JOIN AHLI SHAKLEE

Bismillah

Makin hari, makin ramai yang berebut-rebut nak join AHLI SHAKLEE. Kenapa ye? Jom kita semak sebab-sebabnya di bawah.

Kebanyakan yang nak join AHLI SHAKLEE ni bukan sebab nak berniaga sangat, tetapi lebih kepada nak makan untuk kegunaan sendiri.

Kalau sendiri jadi ahli, tak perlu dah kita nak mintak harga diskaun. Beli satu barang pun dah dapat harga ahli.  Dari untungkan pengedar lain, baik untungkan diri sendiri.

JOIN AHLI SHAKLEE, DAPAT DUIT BONUS $$$$$

Entry ini khas saya tuhukan untuk pengguna tegar Shaklee. Dengan ini, pengguna tegar Shaklee tak perlu lagi meminta-minta diskaun harga barangan Shaklee, sedangkan korang boleh dapatkan HARGA AHLI dan juga DUIT BONUS.

Dengan ini, jimat duit dan berpeluang dapat bonus besar daripada Shaklee. Ini bukan mustahil. Hanya mulakan dengan RM65 seumur hidup atau FREE membership bersama Shaklee. Bagaimana? Baca lanjut DI SINI


KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE BERSAMA KUMPULAN KAMI YANG HEBAT & EKSLUSIF.

1. BONUS TUNAI

Tak semestinya kena berniaga, jika makan sendiri pun boleh dapat BONUS TUNAI dari Shaklee. Duit akan dimasukkan terus ke akaun bank korang. Sebab itu saya sangat rekemen untuk daftar menjadi ahli. Korang beli, korang dapat BONUS TUNAI. Rugi, jika beli dengan pengedar lain kerana mereka yang akan mendapat BONUS hasil pembelian anda. Jadi, inilah sebab UTAMA kenapa korang WAJIB daftar ahli bersama Shaklee.

Bonus tunai ini sama konsepnya dengan Jusco Card, Bonus Link, Petron Station, even macam TESCO Card dan Mesra Card Petronas. Bila beli certain2 amount, korang dapat diskaun dan rebate balik kan? kan? SAMA LAAA SHAKLEE pun.

2. KONSULTASI RAPAT & BERTERUSAN & SEUMUR HIDUP

Ya, ini lagi satu kelebihannya. Pernahkan? ada yang dah beli Shaklee dari pengedar XYZ, tapi ditinggalkan korang tanpa sebarang konsultasi. Macam mana cara makan? Dan apa yang sepatutnya korang ambil.

Pandai-pandai sendiri dan akhirnya korang frust.

Sebab itulah kena pandai dan bijka memilih kumpulan sebelum daftar ahli. Dengan kami, KONSULTASI RAPAT & BERTERUSAN diberikan. Bagaimana? Melalui kumpulan FB & Whatsapp. Korang takkan terpinga-pinga seorang diri.

Sudahlah dapat BONUS TUNAI, dapat pula lagi support group yang HEBAT & EKSLUSIF, KONSULTASI RAPAT & BERTERUSAN, seumur hidup.

Mendaftar ahli bersama Shaklee, hanyalah SATU KALI seumur hidup. Tiada charge tambahan lain dan tiada sebarang point untuk di maintain. Hanya beli ikut keperluan korang.

Melainkan korang minat nak ber"niaga" bersama kami. YA, ini sangat biasa terjadi. Mula-mula nak guna untuk diri sendiri. Dek kerana kesan guna Shaklee yang sangat positive. Korang akan bula berikan pada keluarga. Dan kongsikan kebaikan dengan kawan-kawan dan saudara mara.

Ya, itulah tujuan ber"niaga" Shaklee. Nak kongsikan kebaikan Shaklee seluruh Malaysia dan satu dunia.

Ya, macam saya sendiri, mula makan untuk tambahkan berat badan. Tapi bila dah cuba kebaikannya bukan setakat berat badan. Jadi, saya decide untuk kongsikan kepada kawan-kawan. Dan begitulah cara saya mula ber"niaga" dengan Shaklee. Dan yang lebih penting lagi, syukur alhamdulillah saya join dengan kumpulan yang betul. Bukan kumpulan2 touch & go. Alhamdulillah! 

3. BELI SHAKLEE MELALUI ONLINE, MACAM ZALORA.COM

Hanya klik-klik saja. Kemudian, barang sampai depan pintu rumah. Tak payah pergi branch atau menggunakan emel.

Ini kemudahan yang sangat HEBAT. Bukan hanya pada pengguna Shaklee. Malah, turut juga memudahkan kami yang ber"bisnes" Shaklee nie. Nak restock item atau nak hantar terus pada pembeli semuanya hanya menggunakan MOUSE.

Ops, dari jadi pembeli yang meng"UNTUNG"kan orang lain. Adalah baik korang daftar jadi ahli. Korang akan meng"UNTUNG"kan diri sendiri. Sudahlah dapat beli pada HARGA AHLI yang superb. Dapat pula BONUS TUNAI $$$$$.

5. TAK PERLU SUSAH KE PEJABAT POS

Leceh juga jika asyik pergi ke pejabat pos. Tahukah korang yang Shaklee akan menguruskan penghantaran barang. 

Hanya berikan alamat & details yang lengkap. Tup tup, barang dihantar ke depan rumah dalam kotak yang KEMAS san SELAMAT!

Sangat sesuai dengan surirumah yang sangat sibuk dengan anak-anak dirumah. Tak perlu ke pejabat pos pun. Sambil layan anak, masih mampu buat ORDER untuk customer tersayang.

Dan even, korang ada di LUAR NEGARA sekalipun. Tak mustahil mahu jana ribu-ribu BONUS TUNAI $$$$ dengan Shaklee. Ya, kami ada pengedar Shaklee yang sudah jana RM BELAS RIBU, dan menetap di Riyadh, Arab Saudi.

Paling penting kena ada INTERNET. Dan kongsikan kebaikan Shaklee.  Nak buat BLOG yang orang suka? Atau buat Fan Page yang orang suka LIKE? Semua kami akan ajarkan bagaimana. Langkah demi langkah. Tak perlu berjumpa pun takpe. Kita ONLINE COACHING sahaja.

Sebab itulah kena pilih kumpulan yang betul supaya korang tak menyesal di kemudian hari. Baca pasal kumpulan kami yang HEBAT & EKSLUSIF DISINI !!!

4. ZERO MODAL JIKA NAK BERNIAGA

Tak payah beli stok jika nak mula berniaga. Tunggu customer bayar dalu, kemudian belilah Shaklee secara online. Tak payah bungkus-bungkus, Shaklee buatkan untuk kita dan dihantar terus kepada customer. Apa yang perlu kita buat, hanyalah marketing & promotion.

Ini khas bagi yang MINAT nak berniaga sahaja!

Konsultasi cara nak guna Shaklee, mestilah dari pengedar yang korang order. Jadi, pilihlah pengedar yang betul. Lagi sekali bukan touch & go.



0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.