Langkah Mudah Jadi Ahli Shaklee

Bismillah

Anda berminat nak jadi ahli shaklee? Mudah saje. Jom saya terangkan details apa yang dikatakan mudahnya untuk jadi ahli shaklee ni.

LANGKAH MUDAH MENJADI AHLI SHAKLEE


Langkah1:
Yang ni cuba bayangkan macam mula-mula kita nak melangkah. Boleh gunakan ID saya sebagai sponsor atau upline anda jika anda mendaftar di mana-mana HQ Shaklee atau pun branch Shaklee.


Langkah 2:
Dah jumpa sponsor, proceed pula dengan yuran pendaftaran. Yuran pendaftaran adalah RM65 untuk seumur hidup.

Jika saya daftarkan anda secara online, tambahan RM10 diperlukan untuk poskan starter kit kepada anda.

Langkah 3:
Maklumkan kepada saya maklumat peribadi anda seperti nama penuh, no telefon, alamat dan sebagainya kepada saya melalui call/sms/whatsapp 014 509 0435 (Liyana Madrus) atau boleh juga emailkan kepada eelleeyana@gmail.com

TADAAAA!!!

Dah selesai. Mudah kan? Semudah ABC atau 123^^

Nanti, Shaklee akan bagi memberkit kat anda. Apa yang ada dalam memberkit ye? Meh kita tengok gambar kat bawah ni.



KENAPA NAK JADI AHLI SHAKLEE?

Syokkan? Mesti anda tertanya-tanya, kenapa perlu daftar sebagai ahli shaklee ni ye?

Sebab utama, especially bagi yang sentiasa guna vitamin Shaklee ni, adalah bagus daftar sebagai ahli ni sebab dalam masa yang sama boleh dapat cash bonus.

Setiap kali anda beli vitamin Shaklee, anda akan dapat point berdasarkan barang yang anda beli. Kalau cukup point, Shaklee akan bagi cash bonus kepada anda. Point ni hanya akan didapati oleh anda yang mendaftar sebagai ahli sahaja. 

Jika anda membeli barang Shaklee tetapi tidak mendaftar sebagai ahli, maka point tersebut dapat kepada orang yang menjualkan Shaklee kepada anda. Boleh faham tak sayang-sayang semua? Kan best kalau kita yang beli dan point tu pun dapat kat kita.

Ok, jika dah faham, seterusnya saya sambung lagi. Minimum point untuk melayakkan kita dapat cash bonus dari Shaklee ini ialah 150 points. Kalau rasa banyak, boleh share beli barang dengan mak ayah, adik-beradik, saudara-mara atau kawan-kawan.

Ok, ada lagi. Apa yang bestnya, keahlian Shaklee ni seumur hidup tau. Maksudnya kalau kita tak buat apa-apa pembelian pun pada bulan tersebut, keahlian Shaklee tidak akan tamat. Namanya pun dah keahlian seumur hidup. Lagi satu, kita tak perlu pun nak maintain point untuk pastikan keahlian tu kekal. Mudahkan?

PERCUMA KEAHLIAN?

Yang ni pula, khas untuk sesiapa yang nak dapatkan keahlian secara percuma. Yang ni pun mudah juga. Caranya dengan membuat pembelian sebanyak 200 points dan anda tak perlu lagi untuk membayar keahlian yang bernilai RM65 itu. Jimatkan?

Macam maca cara nak beli 200 points tu? Yang ni kita boleh share beli barang-barang Shaklee dengan mak ayah, adik-beradik, saudara-mara, kawan-kawan, officemate, jiran-jiran sampai cukup 200 points dan 200 points ni akan terus masukkan ID anda. WOooowwww! Menarikkan? Dan juga dah confirm-confirm Shaklee akan masukkan cash bonus dalam akaun anda pada bulan depan.

Ok, seterusnya saya terangkan cara yang senang untuk dapatkan 200 points ni?

1. Beli 2 botol Vivix atau
2. Beli 3 kotak Collagen atau
3. Beli 6 botol Omega Guard

Tambah-tambah lagi, Omega Guard sekarang ni tengah promosi beli 6 dapat free 1 kan? Cepat-cepat lah kita grab peluang keemasan ini.


0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.