Last Giveaway In 2013 @ dakwahmahabbah.blogspot.com



Alhamdulillah
Giveaway lagi
Mungkinkan ini yang terakhir utntuk 2013 atau pun tidak?
Walau apa pun, syukur dapat ketemu dengan pemilik blog ini melalui giveaway ^^

Untuk adik manis
Selamat berkenalan :)

Nota:
bagaimana nak cergas dan cerdas dengan Omega Guard untuk kanak2 cepat membaca!

Omega ini dalam bentuk soft gel..mudah je ank2 nak mkn..kunyah atau boleh jugak gunting di bahagian atas omega tu pastu picit masuk dalam mulut anak2 atau letak dalam mknan anak kita.

Insyaallah anak2 akan sukakan omega guard ini.

nak anak2 selalu sihat?aktif?sukar dijangkiti?cepat belajar?cepat membaca?pintar?

jika jawapan anda Ya jom kite sama2 berikhtiar bersama omega guard ini...

Bukan sy yang pandai2 promo yer...ni memang through scientific test..


Untuk para pelajar juga, boleh amalkan makan minyak ikan Shaklee ini. Bagus untuk perkembangan otak dan membantu untuk lebih fokus dalam pelajaran^^

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Liyana Madrus
Emel: eelleeyana@gmail.com
SMS/Whatsapp : 014 509 0435


Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. 


Kelebihan Jadi Ahli



“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook.

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.