Pencarian Bloglist dan Review Blog



Alhamdulillah
Bertemu jua dengan Cik Lyeen kita ni

Cik Lyeen kita ni ada buat pencarian bloglist & review blog
Jom kita terjah blog beliau dan tengok apa yang menarik kat sana^^

Nota:
The power of visualization.
Jangan takut untuk bermimpi. Zahirkan impian kita, biar kita nampak impian tersebut,. Biar minda bawah sedar bekerja menuju ke arah impian tersebut. Biar ia jadi DOA untuk kita. Biar ia tukarkan kepada TINDAKAN.

Bila kita bersedia utk membantu orang lain di dalam bisnes, dan mereka nampakkan kesungguhan, perasaan saya kerap tersentuh...

Bertemu dengan anak buah baru tadi, membuka mata saya bahawa ramai yg ingin mencari duit extra tetapi mungkin tersalah atau tak tahu jalan. Majoriti daripada kita rasa 'tersepit' kerana disepit kos kehidupan yg semakin menghimpit sehingga sesak di dada.

Jawapan saya sudah tentulah melalui Shaklee. Kenapa? Kerana saya dan rakan-rakan saya yg lain sudah pun dapat. Sebahagian daripada mereka dah jadikan ia sebagai sumber pendapatan utama, bukan lagi pendapatan sampingan.

Sebagai contoh, mak saya dalam Shaklee. Bagaimana saya melihat sendiri secara hampir dengan mata kepala sendiri akan perubahan hidupnya sejak dari awal dia serius dengan Shaklee sehingga kini dan sudah pun berpendapatan 5 angka SEBULAN. Bukan setahun ye.

Saya sendiri juga begitu, daripada seorang surirumah sepenuh masa yg tiada apa-apa income, kini alhamdulillah sudah semakin stabil (mak saya cakap, gaji saya berlebih-lebih dari seorang guru. Saya tak tahu gaji guru).

Mustahil? Tidak lagi mustahil.

Saya bukan menjual harapan tetapi saya menunjukkan jalan dan peluang yg sedia ada. Hanya tunggu anda menyelusurinya bersama saya.

Yg penting anda:-

TAHU APA ANDA INGINKAN.

KEINGINAN YG KUAT.

KETEKUNAN & KESABARAN. 


Adakah anda orang yg dimaksudkan?

Jika ya, hubungi saya segera.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Liyana Madrus
Emel: eelleeyana@gmail.com
SMS/Whatsapp : 014 509 0435


Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. 


Kelebihan Jadi Ahli



“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.