SEGMEN JOM BLOGWALKING DAYANG DENO


Alhamdulillah
berkesempatan untuk join segmen lagi
kali ini kita join segmen Adik Dayang Deno

Segmen kali ini best tau
Hadiah-hadiahnya pun best..hehe
Nak tau syarat-syarat? Jom kita terjah blog adik ini

Nota:
Ambil ostematrix 4 biji sebelum tidur dapat menampung keperluan kalsium harian. Esok bangun rasa ringan, hilang lenguh2, sakit tumit.

Siapa lagi yang suka ostematrix ni? Yang ada masalah sembelit, kebas2 hujung kaki tangan,yang mudah cramp (tarik mengkarung)

Ibu mengandung dengan ibu yang menyusukan anak sangat digalakkan mengambil ostematrix, lebih2 lagi bagi ibu yang tak suka ambil susu. Ini dapat mengurangkan risiko osteoporosis.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Liyana Madrus
Emel: eelleeyana@gmail.com
SMS/Whatsapp : 014 509 0435


Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. 


Kelebihan Jadi Ahli



“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

{ 16 comments.. read them below or add one }

Syuhada Baharudin Syuhada Baharudin 28 Disember 2013 3:55 PTG
selamat bersegmen.
semoga berjaya :)
✗ fifiyfitrianiee ✗ ✗ fifiyfitrianiee ✗ 30 Disember 2013 11:25 PG
Assalamualaikum. saya dari segmen http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html datang untuk blogwalking disini memandangkan ia merupakan segmen blogwalking. hehe
Atif Farhah Atif Farhah 1 Januari 2014 7:25 PTG
blogwalking dari GA yg sama .. gudluck ..
http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html
jum kesini pulak .. sama2 memeriahkan ..
http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html
sha dhira sha dhira 2 Januari 2014 4:34 PTG
shad datang blogwalking dari segmen sama, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

jemput join, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
Eellee Nana Eellee Nana 3 Januari 2014 5:29 PTG
waalaikumussalam...tq dear ^^
Eellee Nana Eellee Nana 3 Januari 2014 5:35 PTG
tq dear for coming here^^
all da best!
Ratu Lizzie Ratu Lizzie 4 Januari 2014 1:28 PTG
Assalamualaikum and hello ! Saya dari segmen yang sama :D ! follow my blog please ! Semoga berjaya !

http://ratu-berguling002.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-blogwalking.html
Eellee Nana Eellee Nana 4 Januari 2014 6:24 PTG
waalaikumussalam :)
all da best!!! done follow u^^
Nur Shafiq Nur Shafiq 9 Januari 2014 4:07 PTG
Shafiq datang dari segmen yang sama :) jemput singgah blog shafiq A Gentleman To Be
Eellee Nana Eellee Nana 9 Januari 2014 6:02 PTG
thanks ya...dah singgah blog kamu^^
Mia Liana Mia Liana 10 Januari 2014 2:10 PTG
salam... mia singgah dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking-by-deeno.html

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.