BLOGLIST 2014 MSRED


click this banner to join!

Bismillah.
Kali ini berkesempatan joined segmen "Bloglist 2014 Msred".
Hopefully, terpilih lah untuk jadi bloglist Msred ni.

Dalam dunia blog ni, saya suka 
Sebab dapat tambahkan kenalan
dan dalam masa yang sama
banyak kita boleh belajar dari kisah2 yang diceritakn di blog

Kutiplah sebanyak mana ilmu yang mampu kita kutip
Macam sy, sy sangat addict dengan nutrition
Sy belajar nutrition
after habis study, minat sy lebih kpd nutrition juga
Sebab itu sy berkecimpung dalam nutrition shaklee
dalam masa yang sama, dapat jugak sumber pendapatan untuk sambung study ke peringkat yang lebih tinggi lagi. 

Alhamdulillah
Hari ini, Allah ketemukan saya dengan blog Msred

NOTA:

Supplement Shaklee terbukti dapat membantu dalam penghasilan susu, menambah tenaga, membantu pembentukan tulang yang kuat, awet muda, dan memberi bayi anda nutrisi yang secukupnya melalui penghasilan air susu ibu. 

Matlamat utama di sini adalah anda sentiasa istiqomah dalam penyusuan susu ibu. Di mana, setiap hari anda perlulah minum sekurang-kurangnya 3L air, pam setiap 3 jam sekali, tidak skip meal, dan sentiasa berdoa agar susu yang terhasil cukup untuk baby. Insyaallah.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:


Nama: Liyana Madrus

Emel: eelleeyana@gmail.com
SMS/Whatsapp : 014 509 0435



Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. 



Kelebihan Jadi Ahli



“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook.


4 comments.. read them below or add one

Hanny Abdullah Hanny Abdullah 2 Januari 2014 10:25 PTG
Selamat tahun baru..:)

Moga beroleh kejayaan dalam segmen yg disertai..

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.