Fantastic Pure Fruits Ice Cube

Bismillah

Selamat petang semua. Dah minum petang? Petang2 macam ni dapat pekena ice cube sejuk2 kan best. Ok, kat sini, saya nak share how to make fantastic pure fruits ice cube.

Cuba tengok gambar ni. Perrrrgghhhhhhh, nampak sedap kan? Saya dapat idea ni daripada Cheecky Kitchen Blog.




This is great fun, healthy (pure fruit!), super easy and will add a touch of pure, refreshing class to your drinks! This is a guaranteed pleaser for kids and adults alike!
Ok, apa yang kita perlukan untuk buat pure fruits ice cube ni simple je.
1. Blender.
2. Ice cube trays
3. Buah-buahan kegemaran kita
Cara-caranya senang je, ambil buah kegemaran kita (contohnya epal, kiwi, strawberi, watermelon etc) dan potong kecil2.
Kemudian, blend kan buah2 tersebuat dalam blender. Kalau rasa susah nak hancur, tambahkan air kosong sedikit.
Lepas tu, masukkan dalam ice cube trays dan letak dalam freezer. Agak2 dah beku, boleh lah dihidangkan.


Nota: Nak bagi nampak lebih sedap, boleh tambahkan MEAL SHAKE SHAKLEE ...Super delicious!!! Yummy!!!
Super easy, delicious, healthy (pure fruit!), stylish and fun!


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:


Nama: Liyana Madrus

Emel: eelleeyana@gmail.com

SMS/Whatsapp : 014 509 0435



Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. 



Kelebihan Jadi Ahli



“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook.

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.