GA Tip-top Bloglist Ibu 2014

Click banner to join!

Assalamualaikum^^
Kali ini kita join Segmen GA Tip-top Bloglist Ibu 2014
boleh tambah kenalan kan?
Hadiah pun awesome.

Pertama:
-Sebiji brooch batu
-Sepasang pin craft
-1 helai shawl & 1 helai shawl halfmoon

Kedua:
- Sebiji brooch batu
- 1 helai shawl

Ketiga:
- Sepasang craft pin
1 helai shawl.

NOTA:

"Ala join Shaklee kene cari orang ke" 

Itu pertanyaan yg ditanya pada saya..

Saya jawab... "laaa orang akan cari kita nanti.. percayalah" 

Dalam shaklee, nak buat sorang2 tanpa downline pon boleh.. anda mampu mencapai 4 angka bonus beribu-ribu dan capai pangkat supervisor (leader tangga pertama) dengan buat sales sorang2...memang lumayan..

Tapi untuk naik lebih tinggi..nak lebih besar income..anda kene bantu orang di bawah anda untuk sama berjaya..atau lebih berjaya dari anda..di situlah perlunya downline atau orang bawah... mana boleh kaya sorang2 kan..dan di situlah tanggungjawab besar dipikul.. mestilah nak bonus besar, tanggungjawab kene besar la kan..

Jadi terpulang pada yg join Shaklee..ada yg nak buat sorang2 cukup dengan RM2-3K extra income dan maintain supervisor.. atau anda nak lebih lagi, jadi CEO pada empayar sendiri dan bantu orang lain berjaya dalam hidup.. RM20-30K inshaAllah boleh dapat..

Dan yang mencari anda untuk join Shaklee adalah customer2 anda sendiri yang menggunakan produk Shaklee dan bersedia untuk berubah dan jana income..
bukan senang nak senang..
nak rm20-30K, tanggungjawab pon sama nilainya..
nak rm20-30K, tapi nak goyang kaki n malas2 SEKARANG...
join saja skim cepat kaya
nak rm20-30K, nak goyang kaki dan bermalasan IN FUTURE 2-3 TAHUN LAGI...
boleh join Shaklee^^

---------------------------------------------------------------------------------------------

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Liyana Madrus
Emel: eelleeyana@gmail.com
SMS/Whatsapp : 014 509 0435

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. 
Cubalah. Pasti tak menyesal. 

Kelebihan Jadi Ahli


“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! 
Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook.

2 comments.. read them below or add one

marlina sahar marlina sahar 13 Januari 2014 6:40 PTG
thank join segmen ni. semoga berjaya.

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.