Handphone Giveaway by Shuhada1981.com


Klik banner to join!


Kali ini, berkesempatan untuk join Handphone Giveaway by Shuhada1981.com

Senarai Hadiah

Top Referral

Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu)  + RM 50.00 x 4 pemenang





Random

Solat Perfume (RM50.00 setiap satu) x 6 pemenang



best kan giveaway ni?
Apa yang best?
Dapat tambahkan kenalan dan juga part hadiah tu..hehe
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOTA: 

Yeay! Bulan ini bulan DETOX! haha 

Nak kasik ringan2 badan.. buang segala yang tak perlu.. cuba Alfalfa!

Promo bulan ini untuk botol kecil dan botol besar dengan harga yang sangatttttt MURAH!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:


Nama: Liyana Madrus

Emel: eelleeyana@gmail.com
SMS/Whatsapp : 014 509 0435



Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. 



Kelebihan Jadi Ahli



“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook.

{ 13 comments.. read them below or add one }

Syuhada Baharudin Syuhada Baharudin 2 Januari 2014 1:12 PTG
Terima kasih sudi join.
All the best.
Happy new year. (^_^)
Eellee Nana Eellee Nana 3 Januari 2014 5:29 PTG
my pleasure :)
tq dear and happy new year too^^
nur wanda Shuhada nur wanda Shuhada 4 Januari 2014 3:33 PG
Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html
farah adila farah adila 6 Januari 2014 1:33 PG
haii :) .BW dari GA yang sama .ada lagi GA yang menarik dan awesome .jom terjah sini -> http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2014/02/senarai-giveaway-awesome-awal-tahun-2014.html .btw, goodluck !
Mardiah Diana Mardiah Diana 9 Januari 2014 7:22 PTG
Selamat bersegmen,semoga berjaya dari segmen yang sama...
Anis Amira Anis Amira 17 Januari 2014 1:53 PG
Assalamualaikum ^_^

Salam perkenalan :D

Singgah dari segmen yang sama :)

http://www.cikkmira.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.