Kenapa Shaklee?

Bismillah. 

Kalau korang nak belajar2 tentang bisnes, (in case ada plan nk buka bisnes lain lepas ni), to me Shaklee is the best training ground.

kenapa?

PRODUK YANG TERSEDIA
- tak payah nak susah2 cari supplier ke apa2 ke..


MARKET YANG TERSEDIA
- semua orang nakkan
kesihatan yg baik
- semua ibu menyusu nak susu yg banyak
- semua org nak cari yang terbaik utk diri & family mereka

SUPPORT
- ada upline, super upline, sideline, downline, etc yang memberi sokongan dalam pelbagai sudut

MODAL
- tak perlu modal yang besar.. operate dari rumah pun boleh

It is you to decide nak buat Shaklee selama2nya ke just a stepping stone tapi gunakanlah pengalaman bersama Shaklee ni sebaik2nya, sebab korang takkan dapat kat tempat lain.


0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.