Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Bismillah.
Kali ini berpeluang untuk join Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html


Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

NOTA:
Bagi pengguna produk Shaklee, ramai yang tau GLA Shaklee mampu membantu kesuburan isteri. Meningkatkan potensi untuk hamil dan pasangan yang ingin menimang cahaya mata.

Selain GLA membantu kesuburan, apa lagi kebaikkan GLA? Jom kita tengok..
  • Gla membantu kitar haid yang tidak teratur. So sesiapa yang ada masalah haid, GLA ialah pilihan yang tepat. Anak dara pun boleh amik
  • GLA membantu menghilangkan jeragat. Jika mak atau anda sendiri ada jeragat, jom grab satu!
  • GLA membantu mencantikkan kulit.. dan kulit tampil lebih halus dan berseri
  • GLA membantu masalah tumit kaki yang kasar
  • GLA sangat membantu ibu-ibu kita yang memasuki alam menopaus. Ia dapat mengurangkan sindrom pre-menopaus seperti tak boleh tidur malam, sering rasa panas di waktu malam dll. Dan lagi, GLA membantu ibu-ibu maintain cantik jelita walau dah menjangkau 50-an!
Nak dapatkan satu? Budget bawah RM 100, sangat berbaloi untuk diri sendiri mahupun dihadiahkan pada ibunda tersayang.

PM atau Sms / Whatsapp 014 509 0435 untuk HARGA KASIH SAYANG dari saya..

4 comments.. read them below or add one

Sally Samsaiman Sally Samsaiman 12 Februari 2014 10:26 PG
Hai! Sorry lewat sally blogwalking..hihi..
Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.