Mega Duo Giveaway PINK BLUE By Mira Era



klik banner untuk Join




Sponsor :



Banyak hadiah untuk dimenangi . Jom lah Join ramai ramai

NOTA:
Salah satu ekstrak teh yg terdapat di dalam Cinch Tea ialah:

Ekstrak Matcha Green Tea.

Memang terkenal dengan khasiat semulajadinya. 

Jom kita lihat antara manfaatnya:

✔ Antioksida yang sangat tinggi
✔ Penggalak tenaga.
✔ Meningkatkan kadar metabolisme (utk pembakaran lemak).
✔ Membantu membakar kalori sehingga 4 x ganda!

Patut laa bila minum Cinch Tea ni kita akan rasa bertenaga, berpeluh-peluh! Nak buat kerja pun best sebab rasa badan segar bugar.

Apa lagi ek yg ada dalam Cinch Tea yg sodap ni?

1. Taurina.

Manfaat:
✔ Meningkatkan metabolisme
✔ Membantu agar lebih bertenaga
✔ Membantu melarutkan lemak
✔ Membantu menghasilkan otot tanpa lemak

2. Ekstrak White Tea.

Manfaat:
✔ Membantu membakar lemak - lemak berlebihan
✔ Membantu menghalang penghasilan sel lemak yang tidak perlu
✔ Juga membantu meningkatkan metabolisme

3. Ekstrak Rooibos Red Tea.

Manfaat:
✔ Antioksida yg boleh membantu menyahbuang radikal bebas di dalam tubuh yg boleh menyebabkan pelbagai penyakit termasuk penuaan
✔ Membantu melarutkan lemak
✔ Membantu meningkatkan kadar metabolisme
✔ Juga berfungsi utk nyahtoksin

So, kita bukan setakat dapat menikmati teh sedap dan aroma yg menenangkan bahkan inshaAllah ianya banyak memberi manfaat!

Sesuai utk mereka yg nak kurus, utk mereka yg nak berjaga malam (study atau kerja), utk mereka yg nak drive jarak jauh dan semestinya utk PEMINAT TEH.

Jom cinch dengan saya!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Liyana Madrus
Emel: eelleeyana@gmail.com
SMS/Whatsapp : 014 509 0435

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. 
Cubalah. Pasti tak menyesal. 

Kelebihan Jadi Ahli



“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! 
Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook.

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.