Pencarian Bloglist Bulan Februari/Mac 2014


Click banner to join!

Alhamdulillah
Bertemu jua dengan Syiralokman
Kali ini dalam segmen pencarian bloglist pula

Syarat2 untuk join pun senang je
dan apa yang best, semua peserta akan disenaraikan dan boleh guna list tersebut untuk blogwalking.
Best kan?

Apa lagi, ayuh kita sama2 join segmen ini!

NOTA:

ALFALFA COMPLEX on PROMO?
Seriusly??
Yes! BUY 6 FREE 1 or if nak beli satu pun HARGA still MURAHHH!
Sgt sesuai for those yg berazam utk DETOKS kasi slim melim perut tu..hehe

Selain tu..ALFALFA jg bermanfaat utk :
~ milkbooster
~ atasi masalah keputihan
~ atasi masalah resdung
~ buang angin
~ perapat bg para isteri
~ senggugut DAN MACAM2 lg!

Pm for info & HARGA PROMO..RM50 kebawah sebotol tahan 2-3 bulan
Murah kan? Seriusly!!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Liyana Madrus
Emel: eelleeyana@gmail.com
SMS/Whatsapp : 014 509 0435

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. 

Kelebihan Jadi Ahli


“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook.


6 comments.. read them below or add one

sYiRa LoKMaN sYiRa LoKMaN 9 Januari 2014 1:13 PTG
SALAM..terima kasih join pencarian bloglist ! :)

jalan2 di blog peserta lain ye :)
thanks !
dyla atsuya dyla atsuya 9 Januari 2014 4:18 PTG
jalan-jalan datang dri segmen yg sama.. jom singgah blog dyla juga ye http://hello-dylavella.blogspot.com/ ^^
Eellee Nana Eellee Nana 9 Januari 2014 6:05 PTG
my pleasure^^
ok sis, dah jalan2 dh follow ur list
Eellee Nana Eellee Nana 9 Januari 2014 6:07 PTG
ok sis, dah singgah ur blog jugak^^
Eira Aikawa Eira Aikawa 13 Januari 2014 12:07 PG
Eira singgah sini..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/01/pencarian-bloglist-bulan-februarimac.html

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.