Pencarian Bloglist Fourteen


Click banner to join!

Bismillah.
Kali ini nak join Pencarian Bloglist Fourteen pula.

NOTA:

SEMBELIT SEMASA HAMIL DAN SEDANG BERPANTANG ADALAH MIMPI NGERI!!
********************************************************

Kebanyakan ibu2 akan mengalami situasi ini dalam 2 keadaan, hamil dan berpantang.
Nak makan ubat pelawas kena pikir dua tiga kali.
Alternatifnya makan pisang/betik untuk memudahkan pencernaan..
Nak lagi mudah, telan je OSTEMATRIX sebelum tidur.Insya allah selamat esoknya..
OSTEMATRIX ni pil kalsium yang bersamaan 80 biji badam.
Selain tu, dapat mengurangkan masalah sakit pinggang, gusi berdarah dan krem kaki.



Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Liyana Madrus
Emel: eelleeyana@gmail.com
SMS/Whatsapp : 014 509 0435

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. 

Kelebihan Jadi Ahli


“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook.

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.