First Giveaway! -sempena pembukaan Syofia Blogshop

Tahniah diucapkan kepada adik Aliyah Syofia Mazalan kerana telah berjaya membuka blogshop sendiri. Major dalam blogshop beliau ialah shawl dan scarf labuh2. Untuk yang berminat untuk mendapatkannya, boleh terjah blogshop beliau DISINI.
Click this baucer to join


Apa yang specialnya, semua shawl dan scarf kat blogshop beliau direka sendiri dan pemilihan kain juga tip top. 

Sempena pembukaan blogshop ini, beliau berbesar hati untuk memberi 5 keping baucer RM50 untuk 5 orang pemenang. Saya nak baucer RM50.00 dan saya ank shopping puas2 dengan baucer tersebut di blog beliau^^.


NOTA:
Tahukah anda SEL KULIT berganti setiap 21 hari?
After 21 hari, ia akn digantikan dgn sel yg baru
So that faktor pemakanan sgt mempengaruhi pertumbuhan sel baru yg sihat
Justeru itu, sy galakkan anda mengambil ESP kerana ianya merupakan 'makanan' kepada sel2 yg sihat
Bile sel2 sihat..kulit pun MULUS GEBUSS! 
Jom cantik dari dalam!
Saya sentiasa amalkan sarapan pagi dengan ESP+ nestle bliss
banyak faedahnya and bagi rasa kenyang lebih lama
Nak cuba boleh sms.whatsapp saya 014 509 0435
---------------------------------------------------------------------------------------------

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Norliyana Madrus (ID 888079)
No Tel: 014-509 0435
Email: eelleeyana@gmail.com

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. 
Cubalah. Pasti tak menyesal. 

Kelebihan Jadi Ahli


“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! 
Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook.

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.