Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :
AHR Boutique, WA beauty E'Shoppe, Syiela d'beauty, Zinnia Z A Zinnia, Puteri Jelita Shoppe,
Annia's Health & Beauty Shoppe, Dedeqdewishes Boutique,
Nurul Yui Collection, Nini Bizshop, Reddelima.com

NOTA:
Beza kulit cukup collagen dengan kulit tak cukup collagen
pernah cuba Shaklee Collagen Powder?
5 hari dah nampak kesan
mahu cuba? boleh sms/whatsapp Nana 014 509 0435

{ 10 comments.. read them below or add one }

Shida Radzuan Shida Radzuan 19 Februari 2014 2:33 PG
thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
good Luck :)



admin,
www.duniashida.com
zaf zaf 19 Februari 2014 11:38 PG
zafirah here :) dr GA kak shida. jmput singgah n baca entry :)

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/02/specially-written-for-pregnant-mommy.html
Eellee Nana Eellee Nana 19 Februari 2014 12:46 PTG
@zaf

ok zaf, tq singgah, done read your entry ^^
N-fiq :D N-fiq :D 2 Mac 2014 5:05 PTG
HYE! Blogwalking here. Jemput join Giveaway saya pula ye :)
http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html
Eraz Fadli Eraz Fadli 8 Mac 2014 5:21 PTG
Assalamualaikum w.b.t.. Walaupun giveaway di dah close dan rasanya dah ada pemenang, Eraz guna senarai nama ni untuk terjah blog rakan-rakan yang lain.. Kira nak berkenalan la ni.. Hehe..

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.