Shaklee Collagen Powder: Testimoni

Alhamdulillah, kali ini saya nak kongsikan testimoni pengguna Shaklee Collagen Powder. Shaklee Collagen Powder ni merupakan salah satu produk Shaklee yang diminati ramai.

Kalau ada di kalangan kita mengalami masalah seperti mereka dan pernah cuba pelbagai produk tetapi tidak berkesan, mungkin anda boleh mencuba Shaklee Collagen Powder pula.


Untuk yang mula-mula nak kenal apa itu Shaklee Collagen Powder, boleh klik DISINI 

Mana nak tau, sekali anda cuba, terus nak repeat order macam mereka2 ini. hehe.

Harga yang sangat berpatutan dengan kualiti yang bagus dan kesan yang cepat ketara.

Belum cuba, belum tau. Semoga bermanfaat :)

Berkesan ke Shaklee Collagen Powder ni? Jom kita tengok apa kata mereka.

Testimoni #1
Kesan hitam dan kedut2 bawah mata semakin hilang


Testimoni #2
Kulit kaki yang dulu pecah2, kering sampai luka dah setel. Kulit mula semakin mulus.
Testimoni #3
Suami puji kesan jeragat semakin pudar :)
Testimoni #4
Selepas ambil Collagen Powder selama 5 hari, kulit licin, jerawat kurang. Kulit kaki pun terasa semakin lembut.
Testimoni #5
Kulit semakin lembut. Kesan calar2, sunburn dah tak ada.
Testimoni #6
Sekarang dah tak perlu makeup tebal2 lagi.
Testimoni #7
3 sun spots yang memang irritating seemed to be lighten.
Alhamdulillah. terasa excited tengok perkembangan positif pengguna2 Shaklee Collagen Powder ini. 
Untuk anda yang berminat untuk mencuba Shaklee Collagen Powder ini boleh menghubungi saya.

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.