1st Giveaway by Puan Husna

Click banner to join

Alhamdulillah
berkesempatan untuk join 1st Giveaway by Puan Husna
Cadangan apa ye nak bagi kat blog Puan Husna ni..hehe
bagi saya, Puan Husna kena kreatifkan lagi header and background blog kasi ceria cket dengan colour yang menarik^^

NOTA:
Jika tubuh kita jenis mudah letih, buat keje sikit dah rasa penat, saya sarankan makanlah makanan yang
berkhasiat. Sayur kena ada, protein dan sebagainya. Ambillah buah-buahan sebagai snek kita. 

Air masak memang wajib la minum, at least 2.5L. Kalau kita kurang air memang menyumbang kepada keletihan.

Lepas tu, barulah ambil supplement. Biasa saya sarankan ambil yang basic:

ESP ➟ sbg sumber protein yg lengkap dgn asid amino perlu yg tak blh dihasilkan oleh tubuh. Membantu beri tenaga berpanjangan.

Vita-Lea ➟ sbg multivitamin dan multimineral yg membantu mengisi kelompangan nutrisi kita. 

Jika kita ni jenis low HB, memang sgt bagus ambil ke dua2 item ni. 

InshaAllah.. Kita berusaha la utk jadi lebih sihat.

Bukan utk saya, bukan utk org lain tapi utk diri sendiri. Tubuh kita berhak mendapat yg terbaik.

PEMBERITAHUAN

Bulan ini adalah BULAN TERBAIK utk anda dapatkan dan rasai KEBAIKAN ESP kerana bulan promosi ESP.

Hubungi saya utk pembelian & pertanyaan:

Liyana Madrus 014 509 0435

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.