Cerita ESP (01) : Harga Tersangat Murah

[ Cerita ESP ]

Adik: Assalamualaikum. Kak, nak tanya la kak.. Apa barang ESP tu? Best sesangat ke? Sampai orang borong bertin2? Buat rugi duit je kak.

Kakak: Waalaikumussalam. Best? Kalau tak best dah tentu orang tak beli sampai berkodi2 kan? Hihii..

Sebotol tahan 1 bulan setengah dik.

Kalau beli 2 tin? Tahan 3 bulan dik. Jimat ke tak? Dah la bulan ni promosi ESP.. Double jimat. Harga bukan ahli RM150. Adik beli 6 tin, adik akan dpt FREE 1 tin. Haa jimat RM150 dikk..

Adik: Wow!! Betul la.. Jimat jimat jimat. Cuba akak cite sket ke saya ni. Kenapa laa nak kena minum ESP ni. Apa benda protein ni kak?

Kakak: Adik, tak wajib pun minum ESP ni. Tak nak beli pun takpa, kita tak paksa orang beli. Akak ok je. Tapi sebelum adik decide tak nak beli, meh akak stori mori pasal protein ni.

ESP ni soy protein. Protein ni penting dik untuk
kesihatan tubuh kita. Kita sendiri terbina dari protein. Protein la yang bina, maintain dan replace tisu2 dalam badan kita. Ehh bukan tisu dalam kotak tuu.. Hihii.. Kita maksudkan tisu yang berada dalam tubuh kita. Otot kita, organ kita, sistem imun kita ni mostly terbina daripada protein.

Tubuh kita gunakan protein yg kita ambil dari pemakanan tu, utk buat pelbagai kerja.

Contoh: tubuh kita gunakan protein utk HASILKAN HEMOGLOBIN. Apa tu? Hemoglobin ni ada dalam sel darah merah.

Apa fungsinya? Dia angkut oksigen untuk sampai ke segenap sudut dalam tubuh kita. Bayangkan la kalau kita ni tak cukup oksigen, apa akan jadi? Adik boleh fikirkan?

Jadi orang yg alami masalah hemoglobin rendah (famous di kalangan IBU HAMIL & MENYUSU), anda disarankan untuk ambil ESP bagi membantu pembentukan hemoglobin.

Cerita ESP ni ada sambungannya..nanti akak story lagi^^

KLIK DISINI untuk sambungannya

Untuk bulan ini, berbaloi-baloi dibuatnya. Penjimatan berganda. Beli 6 canister ESP, jimat RM324. 
Dapat pula:
  • PERCUMA 1 canister ESP
  • PERCUMA Keahlian Shaklee (seumur hidup)
  • dan BONUS TUNAI RM????
Jangan lupa, tawaran harga HEBAT hanya berlaku pada bulan Mac ini sahaja.

nota: Pre Order juga dibenarkan.


Nak beli 1? Pun boleh jugak. Harga runcit biasa RM150. 

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.