Duit Kering Tengah Bulan? : Peluang Jana Pendapatan

Pernah tak berlaku? Time tengah2 bulan atau pun time selepas seminggu dapat gaji, dah mula risau. Duit tinggal tak banyak dah. Nak tunggu next gaji lambat lagi. Gaji yang kita dapat tak pernah nak cukup?

Ini semua realiti kehidupan kan? Buka beg duit nak beli barang dapur, tengaok2 ada RM50 sekeping je. Dalam bank memang dah licin sebab time gaji dah keluarkan semua duit gaji untuk perbelanjaan harian. Zaman sekarang, usahkan nak saving, nak guna untuk keperluan seharian pun tak berapa nak cukup. 
SHAKLEE BERI PELUANG. MODAL HANYA RM65 SAHAJA.

DAN SELEBIHNYA KEAZAMAN NAK KELUAR DARI ZON SELESA YANG SEBENARNYA TAK SELESA PUN.

Bisnes Online Shaklee ini sangat sesuai bagi suri rumah atau ibu yang bekerjaya tapi nak tambah pendapatan. Bisness ini juga sesuai untuk pelajar dan juga graduan yang masih menunggu peluang pekerjaan.  Dan lagi best, semuanya boleh dilakukan di rumah. Tak perlu ada modal ribu-ribu, cukup RM65. Dan tak payah jual muka, tak payah keluar rumah promote barang.

Jadi tak payah jual barang ke?

Mestilah jual. Berdosa jika perniagaan yang mengaut untung atas dasar cari orang bawah, tapi tak payah jual barang.

Habes tu macam mana?
Tekniknya mudah saje, kita kongsikan kebaikan Shaklee kepada lebih ramai orang. Bagaimana nak kongsi? Itu saya akan ajar jika korang join Shaklee dengan kumpulan eksklusif dan elit kami.

Apa yang best dengan kumpulan kami?

1-Pendedahan 101% teknik cara nak menjual tapi tak menjual
2-Teknik terkini dapat jualan melalui ONLINE sahaja
3-Coaching dan bimbingan rapat hingga berjaya mendapat paling kurang RM2000 sahaja sebulan


0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.