Giveaway [1] : FanPage Publishing by yanapinkblossom.blogspot

Click banner to join

Giveaway ni adalah sempena 'pelancaran' fanpageFB yanapinkblossom.
Jom join sama2
Tarikh tutup 15Mac2014
Hadiah pun lumayan^^

NOTA:
Promosi Mac 2014 - ESP 
Bulan ni adalah bulan terbaik untuk anda mencuba ESP. 
Buat para penggemar tegar ESP, bulan ni adalah bulan terbaik untuk anda beli stok anda. 
1 tin = penggunaan 1 bulan setengah
6+1 tin = 9 bulan
Wahh.. Sampai raya pun boleh simpan lagi.
Saya mewajibkan diri sendiri utk beli 1 set buat bekalan menjelang puasa. Jimat pula tu... Jimat RM150
Rugi... Rugi... Jika TIDAK membeli ESP bulan ini.
Untung sangat... Sangat untung... Orang yg beli 1set ESP Shaklee bulan ini.

Promosi ESP yang terakhir 2012
Dari harga RM150 
Kini RM***

Beli terus 6
Boleh simpan buat stok
Dapat harga ahli
Dapat FREE membership
Dapat 1 canister ESP FREE
Dan juga CASH BACK

Amaran: cepat order sekarang, SEBAB ESP IS SELLING FAST! Very fast, takut korang tak sempat beli walaupun sebotol.
Nak? Hubungi saya segera:
Nana 014 509 0435

1 comment... add one now

Siti Nooryanawati Mohamed Siti Nooryanawati Mohamed 11 Mac 2014 11:13 PG
Tq sudi join dear. Anda peserta ke-86.
Good luck yer (^^,) 4 day left~

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.