Kelebihan ESP: Kebabooom di Dengar

ESP adalah hot item dalam Shaklee? Pernah dengar ESP tak? Sesiapa yang tak pernah dengar ESP tu mesti jarang bukak facebook, blog atau pun internet kan? Hehe. Ok, lama dah saya tak update blog kan. Kebelangan ni sibuk dengan training sedikit. Walau bagaimanapun, hari ni dah boleh start fokus balik untuk berblog. Rindu jugak kat kawan2 dalam ni.

Entry kali ini saya tujukan khas untuk sesiapa yang nak mengenali ESP dengan lebih dekat lagi dan untuk yang tak kenal, boleh kenal ESP ni. Untuk yang teragak-agak nak cuba ke tak ESP ni, lepas baca entry ni, confirm nak cuba ESP.

Ini adalah kelebihan ESP yang pernah anda dengar kan? Sebelum ini pun, saya ada pernah share tentang 1001 khasiat ESP untuk semua.

  • Cepat kenyang, membantu dalam pengurusan berat badan (ada customer saya turun berat badan sebanyak 6 kg dalam masa sebulan).
  • Membantu menghilangkan jeragat dan parut (parut jerawat juga).
  • Membantu tumbesaran fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.
  • Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur. 
  • Memberi tenaga berpanjangan kepada badan dan meningkatkan kesihatan tubuh secara menyeluruh.
  • Membantu melancarkan penyusuan susu ibu.
  • Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dengan lebih pekat dan banyak.
  • Membantu badan ibu menghasilkan susu yang lebih pekat berkrim menjadikan bayi cepat kenyang dan kurang meragam.
  • Membantu mempersiapkan badan ibu untuk penyusuan yang lancar selepas bersalin. 
  • Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP membantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat.
Berbaloikan, banyak kelebihan ESP ini. Pastinya setiap sen yang kita laburkan untuk ESP adalah sangat berbaloi. Kenapa berbaloi? Sebab ESP ni dapat memberikan khasiat kepada badan secara menyeluruh. Mencegah itu lebih baik dari mngubat.

Bonus lagi, ESP ini boleh digunakan untuk seisi keluarga. Juga untuk lelaki dan perempuan. Untuk datuk nenek kita pun boleh.

Wahhhh, lagi berbaloi-baloi dibuatnya. Penjimatan berganda. Beli 6 canister ESP, jimat RM324. 
Dapat pula:
  • PERCUMA 1 canister ESP
  • PERCUMA Keahlian Shaklee (seumur hidup)
  • dan BONUS TUNAI RM????
Jangan lupa, tawaran harga HEBAT hanya berlaku pada bulan Mac ini sahaja.

nota: Pre Order juga dibenarkan.

Nak beli 1? Pun boleh jugak. Harga runcit biasa RM150. 




0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.