Tak Kenal Maka Tak Blogwalking

Click banner to join

Tak Kenal Maka Tak Blogwalking
betul juga kata mak dara ni
Sambil blogwalking ke blog saya
Boleh jatuh cinta dengan ESP harga jatuh menjunam

Alhamdulillah, untung hari ini dapat join segmen mak dara
dapat jugak berkenalan dengan mak dara
Untuk blogwalker yang akan singgah ke sini
Salam Perkenalan

Blog saya lebih kepada perkongsian tips kesihatan 
sy suka berkongsi tentang pemakanan juga
Minat saya lebih kepada nutrition
Selain itu, saya juga berkongsi kebaikan vitamin Shaklee
Saya merupakan pengguna dan juga pengedar sah produk Shaklee

Nota:
Sekarang dah masuk bulan baru Islam
Bermakna... Lagi 5 bulan nak puasa kan?
Saya ambil keputusan:
Beli 1 set (dapat 7 tin ESP)
Untuk STOK SAYA SEHINGGA RAMADHAN tahun ini malah berlebih pun.
1 tin ESP = tahan 1 bulan setengah
7 tin ESP (1 set) = tahan 10 bulan setengah!

Tak payah pening kepala dah nak beli ESP nanti sebab dapat beli pada harga PROMOSI.
Anda fahamkan MAKSUD PROMOSI
Nak join saya buat begitu?
Nak beli 1 set terus?
Bukan setakat anda JIMAT
Malah
Anda akan dapat FREE MEMBERSHIP dan BONUS pada bulan depan.
Jangan lengah lagi utk hubungi saya:
Norliyana Madrus 014 509 0435

{ 24 comments.. read them below or add one }

Syuhada Baharudin Syuhada Baharudin 3 Mac 2014 7:04 PTG
salam..

datang blogwalking dari segmen yang sama.
have a good day!

http://www.syuhada1981.com/2014/03/segmen-tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html
Zamani Abe Zamani Abe 3 Mac 2014 9:31 PTG
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Zamani Abe Zamani Abe 3 Mac 2014 9:31 PTG
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Zamani Abe Zamani Abe 3 Mac 2014 9:32 PTG
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Eellee Nana Eellee Nana 3 Mac 2014 9:37 PTG
@Syuhada Baharudin

wassalam, done blogwalking to your blog too^^
Eellee Nana Eellee Nana 3 Mac 2014 9:43 PTG
@Zamani Abe

tak lama dah nk puasa, 5 bulan je lagi
♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) ♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) 3 Mac 2014 10:23 PTG
Singgah segmen yg sama..salam kenal yer.. =D
Adinda Baizura Mazlan Adinda Baizura Mazlan 4 Mac 2014 8:16 PG
Assalamualaikum
Done blogwalking to ur blog!
So nice! Feel free to follow my blog
Adinda Baizura Mazlan Adinda Baizura Mazlan 4 Mac 2014 8:16 PG
Assalamualaikum
Done blogwalking to ur blog!
So nice! Feel free to follow my blog
Lea Azleeya Lea Azleeya 4 Mac 2014 2:07 PTG
Assalamualaikum..

salam perkenalan.. dr segmen yg sama.. :)

http://sotskirt.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html
Dhia Dirham Dhia Dirham 4 Mac 2014 5:39 PTG
dari segmen yang sama. salam kenal c:

cepatnya nak raya balik! hihihii
Eellee Nana Eellee Nana 4 Mac 2014 7:04 PTG
@Adinda Baizura Mazlan

waalaikumussalam
ok dear, akan singgah ke blog kamu juga^^
Eellee Nana Eellee Nana 4 Mac 2014 7:05 PTG
@Dhia Dirham

salam kenal juga
cepat kan masa berlalu^^
RDZ Z RDZ Z 4 Mac 2014 10:53 PTG
Balas kunjungan di sini..salam kenal Eellee

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.