10 Sebab Menggiurkan Kenapa Kena Jadi Ahli Shaklee!

Siapa nak duit lebih tiap2 bulan? Setiap 15hb, tengok2, duit bonus dah masuk dalam akaun bank, banyak pula tu. Anda sendiri pun tak akan terjangka dengan bonus yang anda dapat. Tapi dengan syarat, anda tak putus asa.
Kali ini saya nak kongsikan serta dedahkan cara saya jana PENDAPATAN TAMBAHAN & suatu hari akan jadi pendapatan tetap saya. Insyaallah.

Saya juga akan konsikan 10 sebab menggiurkan kenapa anda kena jadi ahli shaklee macam saya. hihihi

Saya dah rasainya, sekarang saya nak bagi anda pula rasainya. Tak mustahil kan.

1. DUIT MASUK TIAP2 BULAN DALAM AKAUN A.K.A BONUS

Boleh percaya ke? Dulu saya pun pikir gitu juga. Tapi Alhamdulillah 4 bulan sy join Shaklee tiap2 bulan bonus masuk dalam akaun sy.  Dari 2angka, sy naik ke 3angka & insyaAllah sy mampu ke 4angka, 5angka, 6 angka macam mentor2 saya .


2. UNTUNG JUAL PRODUK

Wahhh BONUS DAPAT, UNTUNG PUN DAPAT. Bila buyer anda tu bukan member SHAKLEE, automatik korang akan dapat 20% keuntungan tau. Contoh macam ESP harga jual RM150, RM121 untuk harga u all. Takkan kan ke kat situ je dah untung RM29. Sebab tu berebut-rebut nak jadi ahli Shaklee sebab tak nak saya dapat untung RM29 tu. hehe.

3. SAYA KEJA DARI RUMAH JE. TAK PERLU KELUAR RUMAH PUN

Tak perlu nak start enjin kereta tiap2 pagi g tempuh jammed ke tempat kerja.
Kita berhubung dengan customer segalanya secara online. Tak perlu nak pergi ketuk rumah orang dari rumah ke rumah jerit "Kak nak beli Shaklee?"

Keep sharing dengan orang apa yang rasa terbaik untuk mereka, confirm inbox & wassap akan masuk "Kak nak beli SHAKLEE boleh?", "Nak order set ni?"

4. TAK PAYAH BERATUR TUNGGU GILIRAN KAT PEJABAT POS

Aikkk tak kan la wat online bisness tak payah g pejabat pos??? Betul lah... Kalau customer order, kita pun order je dari website, terus direct Shaklee pos kan barang pada customer kita. Senangkan! Kecuali kalau yang ada nak minta COD area Kota Bharu ni saya akan hantarkan.

5. PELUANG UNTUK JADI WORK AT HOME MUMMY (WAHM)

Inilah cita2 saya dari habis study sampai bila2. Sy nak jadi suri rumah yang ada kelulusan & ada pendapatan sendiri. Dan sy tahu ini jugalah impian ibu2 kat luar sana. Member2 sy pun dah berapa ramai yg mengadu begini bila dah ada keluarga sendiri.

Bukan jadi suri rumah poket kosong ye, tapi suri rumah yg mempunyai 4,5,6angka dalam poket tiap2 bulan.

6. AKAN DIBANTU OLEH MENTOR2 SHAKLEE 

Ala yana ni cakap boleh la dia dah biasa meniaga, ada customer sendiri. Haiihhh siapa cakap gitu.
Saya pun macam korang, mula Shaklee dari zero. Tapi mak sy (upline la kira) selalu coaching saya, selalu keep update perkembangan saya. Macam tadi tu. Coaching pun through online je, tak perlu keluar rumah. Jadi dia akan bimbing u all dari ZERO TO HERO. 

Tapi kena pandai pilih rumah juga, jangan tersalah masuk rumah yg mak nya tidak pedulikan anak2 mereka. ada juga member SHAKLEE yang dari group lain, yang tanya2 saya pasal SHAKLEE ni, dari situ kita tau kelemahan group mereka.

7. RISIKO??? RISIKO KOSONGLAH!

Modal keahlian RM75
. Murahkan. Untuk seumur hidup pula tu. Itulah modal anda, tak perlu nak kuar modal beribu-beribu untuk simpan stok. Shaklee tak ajar anda begitu.

Tiada risiko macam SKIM CEPAT KAYA yang suruh anda labur2 duit ribu2, pastu lesap duit tu.

Produk Shaklee dah lebih 50 tahun dari zaman nenek moyang kita dulu. Takkanlah produk yg menipu mampu bertahan selama tu kan. Lepas tu siap berebut2 semua orang join pulak tu.

8. MODAL YANG SANGAT RENDAH

Modal macam saya cakap tadi RM75 untuk pendaftaran seumur hidup. Murahkan....
Dari modal RM75 anda boleh jana pendapatan hingga ke 5,6 angka. siapa tak nak kan?

Saya dah merasa, dari modal 2 angka jejak ke pendapatan 3 angka & insyaallah akan jejak ke 4,5,6 angka.

9. MESRA KELUARGA

Kalau isteri masuk SHAKLEE, suami pun boleh join sama. Kalau suami masuk, ISTERI pun akan automatik jadi keluarga SHAKLEE.

Anak2? Don't worry setiap kali ada gathering SHAKLEE, atau bengkel ke anak2 pun leh join sekali, macam2 aktiviti untuk anak2 pun disediakan. Sebab tu dikatanya mesra keluarga.

Kalau isteri dapat jalan kat red carpet, suami pun leh jalan sekali. Tu la impian saya sebenarnya.

10. PRODUK BERKESAN & SELAMAT

Alhamdulillah produk memang puas hati. Ada sijil HALAL & kelulusan KKM.
So memang tak ada was-was. Bahan semua semulajadi. Tanpa bahan kimia.

Ok cukup 10 sebab menggiurkan kenapa anda kena jadi ahli shaklee!

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.