Mini GA I Love Monopod By Emas Putih

As-Salam


Hadiah :
1 x Monopod bernilai RM45
15 x Button Badge Limited Edition by Emas Putih
10 x Bookmark Limited Edition by Emas Putih


Mini GA ini Seminggu Sahaja !! Syarat simpler giler!!
Nak join sila tekan banner di atas :)


NOTA:

Mcm mana anda nak beli barang Shaklee ni lepas daftar ID?

1) ahli boleh beli online melalui portal eksklusif kita
www.shaklee2u.com.my
Masukkan ID anda dan password...so now u go to Shopping Cart.
Payment by credit card @ debit card. Shaklee akan pos barang to us. To ur
customer pn boleee..xde halll.

2) ahli juga boleh dptkn produk di branch2 shaklee yg tersenarai dlm
website Shaklee. Tak tau kat mana bole je rujuk saya.

Mudah kan? Upline boleh bimbing u all cara pemakanan...cara bisnes...kta ade support group 24 hours online.

Berjaya itu satu pilihan
Usaha itu satu pilihan
Kemudahan itu juga satu pilihan

So...you decide.

Nana 014 509 0435

{ 8 comments.. read them below or add one }

sdk sdk 11 April 2014 7:50 PG
simple je, tapi belum tentu boleh menang
Eellee Nana Eellee Nana 11 April 2014 10:37 PG
@sdk

its okay, as long as kita try dlu kan^^
Pha Is Pha Is 13 April 2014 3:42 PTG
datang singgah sini dari blog penganjur...
all the best..
Sally Yatiey Sally Yatiey 13 April 2014 9:05 PTG
Goodluck ;)

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-sha-malek.html
Intan Saffyna Intan Saffyna 16 April 2014 11:32 PTG
hi, singgah follow awak :)

http://intansaffyna.blogspot.com/2014/04/mini-ga-i-love-monopod-by-emas-putih.html

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.