OsteMatrik Shaklee: 5 Manfaat Utama

Assalamualaikum sayang2 semua. Hari ini nak cerita serba sedikit pasal OsteMatrik.

OsteMatrix is one of my favourite Shaklee's supplement. Memang dah jadi kewajipan untuk telan setiap malam sebelum tidur. Seriously, sejak amalkan OsteMatrix ni, nak bangun Subuh memang tak liat. Asal dengar alarm mata terus buka and senang bangun. Bukan nak overclaim, memang sejak consume OsteMatrix sangat senang bangun pagi. Nak bangun malam pun insyaAllah memang takde masalah :) 

Based on customers feedback sebelum nie 

1- Preggy mommies selalu cramp kat kaki and pinggang. Selepas amalkan OsteMatrix alhamdulillah dah kurang kena cramp. 

2- Individu yang age 50 to 55 above selalu mengadu sakit kaki and cepat lenguh bila banyak bergerak sebab tulang mereka dah tak sekuat zaman muda dulu. By consuming this calcium pills insyallah dapat reduce all this kinda problems. 

Manfaat Utama OsteMatrix : 
1. Menguatkan tulang 
2. Memperbaiki kekejangan dan kebas2 
3. Meringankan stress 
4. Memperbaiki masalah haid 
5. Pengalkalian tubuh 

For pregnant ladies yang ambil Vitalea or any iron pills jangan ambil bersama OsteMatrix. You need to have some gap of time. So ibu ibu mengandung di luar sana, grab this oppurtunity! 

Yang baru pregnant, boleh simpan stock sampai 7 bulan kehamilan. 

Yang dah tengah2 or nak hujung pun boleh, OsteMatrix elok diambil semasa berpantang. Insyallah dapat tambahkan susu sebab OsteMatrix also bertindak as MILK BOOSTER, selain pemakanan yang sihat juga kena lah amalkan semasa berpantang nanti. 

Sekarang ni tengah promosi beli 6 percuma 1. Jimat banyak :)


2 comments.. read them below or add one

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 19 April 2014 10:20 PG
untuk ibu mengandung bagus ni... nak elakkan atau kurangkan kaki bengkak dan sembab...
Eellee Nana Eellee Nana 19 April 2014 3:38 PTG
yup dear farah, sgt2 bgs2 utk ibu mengandung^^

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.