Peluang Berniaga Dari Rumah: Order Masuk Berdesup!

Siapa kat sini suka berniaga? Banyak peluang perniagaan sekarang ni. Antaranya berniaga tudung, baju, kain cotton, beg dan macam-macam lagi kan. Peluang perniagaan seperti ini sudah semestinya perlu mempunyai modal. Paling kurang pun dalam RM200.

Yana sendiri mula berniaga semasa di tahun ketiga kat universiti. Masa tu, berniaga jual baju kat student hostel. Yana berkongsi perniagaan ini dengan 3 orang lagi rakan. Perniagaan seperti ini memerlukan modal dan kami kongsi duit untuk dijadikan modal buat beli stok.

Bila dah habis belajar, masing-masing bawa haluan sendiri. Tapi dalam diri yana sendiri masih ada lagi minat untuk berniaga. Pusing pening cari perniagaan apa yang tak perlu modal, yang boleh dibut dari rumah dan tak perlu nak simpan stok banyak-banyak. Akhirnya, yana ketemu dengan shaklee ni.

Shaklee, syarikat makanan tambahan semulajadi di USA dan juga Malaysia. Shaklee ni dah lebih 50 tahun dah and dah ada kat Malaysia dekat 20 tahun. Shaklee ni tawarkan pelbagai produk penjagaan kesihatan seperti Energizing Soy Protein (ESP), Vitamin E, Vitamin C, Vivix, Collagen dan pelbagai lagi.

Kos hidup semakin tinggi, Kehidupan di bandar sangat mencabar. Nak masuk toilet pun kena bayar duit. Boleh dikatakan duit yang ada hanya cukup untuk perbelanjaan seharian sahaja. Nak simpan duit pun tak boleh. Itu pun alhamdulillah tak berlakunya hal-hal kecemasan seperti kereta rosak, keluarga sakit demam dan sebagainya.

Yana anak sulung, banyak tanggungan yang perlu disara. Dalam kepayahan untuk survive ni, Allah telah bukakan jalan untuk yana. Apa yang pasti kita kena sentiasa berdoa kepada Allah dan berusaha untuk majukan diri kita.

Yana akan kongsikan kenapa yana pilih shaklee? Kenapa yana sangat mencintai bisness shaklee ni? Dan bagaimana menjana pendapatan dengan Shaklee.

Apa yang perlu anda ada ialah laptop atau pun smart phone dan juga internet. Bisness ni anda tak perlu keluar mencari customer, cuma duduk di hadapan laptop atau hadap he smartphone!

Terus-terang yana katakan yana seorang yang pemalu dan pendiam. Yana tak pandai nak pujuk orang supaya membeli produk dengan yana. Tapi, dalam group iReach yana, ada ajarkan pelbagai tips nak teknik. Yana perlu sharing kebaikan shaklee dan alhamdulillah, customer yang datang cari yana dan order masuk bertalu-talu walaupun sedang memasak atau sedang mengemas rumah. Dan yang paling best, semuanya dibuat dengan menggunakan jari jemari ku ini iaitu dengan hanya menaip di laptop atau smartphone. Mudah je kan. Dan yana percaya 100% yang anda juga lebih baik dan mampu lakukanya :)

Khas untuk anda yang masih mencari peluang perniagaan dari rumah. Shaklee adalah jawapannya. Dengan bisness shaklee, anda mampu luangkan lebih masa dengan anak-anak dan suami, dalam masa yang sama dapat jana pendapatan.

Untuk membuat jualan di interner, bukan 24 jam kita perlu sentiasa menghadap laptop. Kita cuma perlu luangkan masa untuk update blog, facebook, instagram, membalas emel. Yana anggarkan cuma dalam 5 jam sahaja yang kita perlukan sehari untuk menjana peluang perniagaan dari rumah dengan shaklee. Selebihnya adalah masa anda bersama dengan keluarga, Best kan? Dalam masa yang sama juga, anda dapat menjaga anak sendiri dan dapat melihat anak membesar di depan mata dengan cara asuhan kita sendiri. Nikmat yang tak terhingga.

Apa yang best lagi, kita tak perlu nak simpan stok shaklee berlambak-lambak kat rumah.Tak percaya? Meh yana terangkan dengan lebih lanjut lagi. Apa yang yana buat dalam bisness shaklee ni ialah rasai dan kongsi pengalaman. Apabila mendapat pesanan dari customer, yana cuma masuk kat laman web Shaklee2u dan klik2 je order customer dan selesai! Urusan packing dan poskan untuk customer, shaklee yang uruskan. Mudahkan? Anda juga boleh lakukan macam yana. Walaupun kita bercuti di luar negara sekali pun, perniagaan kita masih berjalan.

Dah baca perkongsian yana kat atas ni, mesti dah fikir, ni mesti MLM dah ni. Yup, shaklee memang MLM tapi bukan MLM haram jadah. Shaklee bukan skim cepat kaya atau pun MLM yang hanya menjaja marketing plan sahaja. Kekuatan Shaklee adalah produknya.

Kalau anda menyertai yana pada hari ini, dan jualan anda melebihi jualan yana, maka anda akan mendapat bonus LEBIH daripada yana. Dan sekiranya anda lebih rajin daripada yana, maka anda juga boleh naik pangkat lebih cepat daripada yana. Pendek kata, Shaklee bukan bisnes 'siapa banyak kaki dia banyak duit' tetapi Shaklee adalah bisnes yang sangat adil 'siapa paling rajin dia banyak duit'.

Sekarang ini, semuanya berasaskan online. Anda juga akan diserap ke group online untuk mendapatkan tips dan coaching dari leader.

Suplemen Shaklee adalah semulajadi selamat, berkesan, mesra alam dan terbukti selama lebih 50 tahun!

Istimewanya Shaklee adalah kerana kekuatan produknya. Bagi yana, sekiranya mahu menjual sesuatu produk kita kena pastikan produk itu berkualiti dan selamat. Produk yang berkualiti akan meraih kepercayaan daripada pengguna. Kepercayaanlah yang akan membina nama kita dalam dunia perniagaan dan akan berlakunya pembelian berulang. Kita juga berasa puas dan seronok apabila dapat menggembirakan orang lain dengan produk yang berkualiti dan selamat.

Jaringan group iReach memberikan support dan guideline kepada ahli-ahlinya
Yana diberikan panduan dan sokongan motivasi daripada Master-Master kami yang sangat hebat! Ada antara mereka ini sudah mempunyai pendapatan mencecah 6 angka! Percayalah ianya tidak MUSTAHIL walaupun anda cuma seorang suri rumah.

Bagi anda yang berminat dan tertanya-tanya, macam mana cara nak mula ye. dan bagaimana mahu menyertai Shaklee.

Caranya senang sahaja :)

Bermula dengan modal serendah RM65 ataupun tanpa modal langsung

Hubungi saya  di 014 509 0435 untuk menyertai keluarga Shaklee di bawah naungan group iReach.
Yana akan uruskan proses pendaftaran dengan mengisi borang keahlian anda.

Bayar yuran keahlian sebanyak RM65 (Sila tambah RM10 untuk kos pengeposan)
Atau pun membeli produk Shaklee bernilai RM660 dan anda mendapat keahlian secara percuma


2 comments.. read them below or add one

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 25 April 2014 4:28 PTG
zaman sekarang zaman orang buat apa saja untuk duit tambahan kan?
Eellee Nana Eellee Nana 25 April 2014 4:31 PTG
@Farah Waheda Wahid

yup dear, zaman sekrang semua barang keperluan mahal2, kena cari sumber pendapatan tambhan :)

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.