Testimoni ESP Shaklee: Tak Payah Tempek Bedak Tebal Dah

Salam dearies. Selamat berhujung minggu. Mesti ramai yang nak keluar jalan2 kan. Kalau kulit cantik mesti best and confident nak keluar. Tak payah dah nak tempek bedak tebal2 pun tak apa. Bestnya kan?

Ok hari ni saya nak share satu testimoni ESP SHAKLEE. Kakak ni consume ESP tak sampai setahun tau, tapi tengok result dia. Dengan syarat konsisten ye darlings.

Yang picture belah kanan tu picture masa november 2013. Nampak beza sangat kan kulit dia. Semakin cerah, berseri, kulit semakin anjal of course laa semakin wow!!! . . 

ESP SHAKLEE ni ade banyak khasiat tau. Sangat membantu dalam penghasilan sel baru dan membekalkan tenaga untuk proses tersebut. Lepas consume, parut cepat hilang, jerawat kurang and lebih sihat dan bertenaga.

Saya suggest sangat mereka2 yang ada masalah kulit untuk try consume ESP. Bagi chance laa kat diri sendiri nak cantik2. Perempuan mana tak nak cantik kan. Perempuan mana tak jealous tengok orang laen je cantik. Selain tu, ibu2 yang nak breastfeed anak secara eksklusif pun digalakkan consume ESP ni.




Testimoni ESP Shaklee: Tak Payah Tempek Bedak Tebal Dah

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.