Tiada Lagi Harga Ahli Untuk Bukan Ahli Shaklee

Assalamulaikum sayang2 semua.

Nie ada pengumuman penting. Dah ramai sangat yang tanya kenapa saya tak jual shaklee dengan harga ahli. Bukan saya saja2 ye tapi saya follow rules yang ditetapkan oleh HQ. 

Currently Shaklee Malaysia Sdn Bhd dah strict kan penyelarasan harga serta merta. 

Harga Ahli ➡ Untuk SID atau Ahli Shaklee yang berdaftar sahaja 
Harga Retail ➡ Untuk yang bukan SID / ahli shaklee 

So kalau sayang2 ingin menikmati keistimewaan membeli dengan harga ahli, sangat dialu-alukan untuk mendaftar sebagai shaklee member di bawah organisasi iReach Group kami. 

Banyak ke beza harga ahli dengan harga retail? Around 20-30% juga, banyak tu. 

Tak minat nak register? It's okay but please do respect our privilege as a Shaklee Distributor, tak nak lah mintak discount melampau-lampau. Yang penting, we serve and consult you on our very best. As for me, customers saya mendapat hak keistimewaan untuk contact saya terus secara Whatsapp or Message anytime untuk follow up or bertanya apa sahaja. 

Bagaimana cara mendaftar? Member fee cuma RM65 + postage RM10 to Semenanjung Malaysia or postage RM20 to Sabah / Sarawak. Ini untuk seumur hidup, no need to renew yer. 

Kebaikan lain yang sayang2 boleh dapat sebagai Shaklee Member: 
✔Bonus dalam bentuk cash 
✔Kalau tiba tiba nak ubah fikiran dari makan sendiri kepada business, sayang2 dah ada dalam group yang sedia bimbing sayang2 untuk berjaya 
✔Nak makan sendiri jer? Boleh :) 


0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.