Bunuh Sel Kanser Tanpa Kimoterapi



Supplement bukan untuk merawat, jauh sekali mengubati penyakit. This facts you need to bear in mind. But insyaallah supplement boleh membantu menjadi pemangkin kepada penyembuhan penyakit. 

Okay let me give you an example. Seorang pesakit cancer, dia undergo chemotherapy treatment. Macam yang kita sedia maklum, chemotherapy kills cancer cells and also other body cells too. 

Sebab tu orang yang lepas treatment chemotherapy kulit jadi makin gelap, kecut and kusam tak bermaya sebab sel dalam badan dia dimusnahkan. 

Here Shaklee offers Vivix for patients yang lepas treatment chemotherapy sebab Vivix helps to renew back our body cells.

Apa yang ada dalam Vivix yang membantu untuk renew back body cells? It's Muscadine Grapes. Satu-satunya anggur yg mempunyai 20 kromosom yang bermanfaat untuk kesihatan. Disebabkan itu ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan termasuk fungsi imun yang tinggi dan juga anti oksidan yang terbaik. Anggur ini mempunyai ciri2 untuk menghentikan bahan kimia yang menjadi penyebab kanser, juga sebagai anti-virus dan anti-bakteria iaitu Ellagic Acid. 
Kat sini, saya tak kata Vivix boleh merawat penyakit Cancer. Tetapi, insyaallah Vivix berupaya untuk membantu dalam proses merawat penyakit cancer selain treatment lain yang disarankan oleh doktor.

Ini pengalaman seorang pesakit kanser selepas mengambil vivix.

Alhamdulillah, dengan izin Allah, kesan daripada jaga pemakanan dan ambil vivix, Kak Na dah tak payah pergi buat chemotherapy lagi.

KAK NA PILIH VIVIX DARI KIMO. SEBABNYA:

1-Vivix sedap, kimo azab
2-Vivix telan je satu sudu sehari, kimo kena ambil 6 pusingan
3-Vivix buat badan sihat & bertenaga, kimo buat badan lemah, tak larat
4-Vivix selera makan bertambah, kimo minum air kosong pun tak lalu
5-Vivix murah, kimo lagi mahal


MACAM MANA VIVIX BUNUH SEL KANSER?

Vivix kaya dan tinggi antioksidan. Ia membaiki kesihatan dari tahap sel. Jadi sel-sel yang dah rosak dan buruk sebab kanser akan dipulihkan.

Juga Vivix membantu mempercepatkan pertumbuhan sel-sel baru yang lebih sihat.

Sekarang K Na, dan repeat botol Vivix yang ke 5. Tanda yang dia sangat berpuashati dengan Vivix.

Jangan putus asa, tiada penyakit yang tiada ubat, kecuali MATI.

Credit

Nota: Vivix tidak boleh diambil semasa chemotherapy sebab chemotherapy boleh musnahkan sel-sel termasuk sel yang sihat. 


0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.