Nestum: More Cereal More Life



Salah satu minuman kegemaran saya adalah Nestum. Minuman cereal ni saya suka sangat especially untuk dapatkan sumber serat.

Nak lagi senang, sekarang ni Nestum dah sediakan minuman 3 in 1. Mudah dan senang. Cuma perlu sediakan gelas dan air panas sahaja.

Dari zaman belajar sampai ke sekarang, saya masih amalkan minum Nestum ni. Orang selalu kata macam baby je asyik nak minum Nestum tapi saya tak kisah pun, asalkan sedap dan perut kenyang.

Saya paling suka Nestum Coklat dan Madu, rasa manis-manis sedikit. Lagi sedap kalau saya campurkan bersama dengan ESP dan juga meal shakes. Inilah dia sarapan saya setiap pagi.

Lebih Semangat, Lebih Kenyang Sepanjang Hari.

Hari-hari akan lebih bersemangat bila kita kenyang, bertenaga dan ceria. Mujur ada Nestum , kaya dengan bijirin penuh dan serat. Nestum membekalkan lebih tenaga untuk kekuatan fizikal dan mental.

Beberapa hari yang lalu, saya tengok ada iklan Nestum ni berjoget kat blog. Teringin juga nak tau pasal apa pula iklan ni. Rupa-rupanya ada contest dari pihak Nestum.

Untuk sesiapa yang kreatif, bolehlah join contest Nestum ni. Hadiah yang ditawarkan juga agak lumayan.


Macam mana nak join?

Click je laman web Nestum dan ikuti langkah-langkahnya.


Sila KLIK untuk JOIN -->  http://nestum.com.my/ 

3 comments.. read them below or add one

Nadzirah Salahuddin Nadzirah Salahuddin 16 Mei 2014 6:16 PTG
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nadzirah Salahuddin Nadzirah Salahuddin 16 Mei 2014 6:22 PTG
saya suka makan nestum macam tu je. tabiat sejak sekolah rendah. suka rasa dia yang crispy dan manis. :)
singgah dari segmen kak mialiana. jemput ke blog saya juga.
http://nad2nadzirah.blogspot.com/

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.