Oh Mudah! Mencari Sponsor




Assalamualaikum semua


Tak lama lagi, Oh Mudah! buat pertama kalinya akan mengadakan giveaway. Dijangkakan giveaway tersebut akan bermula pada 1 Jun ni. 

Buat masa sekarang, team Oh Mudah! sedang mencari para sponsor.


Jika ada di kalangan anda yang berminat untuk menjadi salah seorang sponsor tersebut, bolehlah menghubungi team Oh Mudah! di email berikut:

admin@ohmudah.com

&

Berikan details seperti berikut

nama:
barang yang hendak disponsor:
untuk berapa pemenang:
syarat: 1)
syarat: 2)

Anyways, jadi sponsor pun inshaallah ada kelebihan nya tau. :)

Boleh tingkatkan likers page di facebook 
Boleh tingkatkan followers 
Boleh tingkatkan traffic source. 

Nota: laman Oh Mudah! sekarang berjaya menarik sekitar 500 - 2 000 pageviews setiap hari
dan 10 000 - 20 000 pageviews setiap bulan. 

Nak tahu lebih lanjut, kita terjah Oh Mudah!

Kalau ada sesiapa yang teringin untuk menjadi sponsor boleh contact di email

admin@ohmudah.com

Tarikh tutup untuk pencarian sponsor ialah 31 Mei 2014.

Jom kita jenguk blog Oh Mudah --> http://www.ohmudah.com/

Syarat2 untuk menjadi sponsor --> KLIK SINI

Nota Poketku :
Kali ini, Eellee Beauty & Health merupakan partnership giveaway with Oh Mudah!

2 comments.. read them below or add one

husna zahidi husna zahidi 17 Mei 2014 10:10 PTG
tak rasa mcm nak sponsor lg..tunggu rezeki skit lah..

husna singgah dari segmen kak mia..:)

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.