Segmen Blog Review




Click banner to join

Assalamualaikum semua :)
Selamat bercuti, ada juga kan yang tak cuti. 
Untuk yang bekerja pada hari ini, selamat bekerja ye.

Bagaimana nak sertai segmen menarik ini ?

Copy banner & buat satu posting sebagai promotion kepada segmen ini
tinggalkan url blog korang dekat ruangan komen 
50 blog terawal akan diREVIEW secara beperingkat .

NOTA:
Ramai juga yg bertanya
Vivix ni apa sebenarnya? 

Merah mcm darah, sedap ke?

Vivix ni diperbuat drpd bahan semulajadi. 
Anti-Aging, Anti-Cancer, banyak lg 
dan yg bestnya, SEDAP! 

Rasa berry2 ribena gituu
nak kasi anak2 minum pun boleh! 
Beli 2 dapat free membership Shaklee tauu

Siapa yg interested boleh contact yana 014 509 0435

6 comments.. read them below or add one

Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 13 Mei 2014 4:02 PTG
Salam ..BW sini sambil Follow dari segmen yg sama ..
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-faizuddinfuadcom.html
Fuza Musa Fuza Musa 14 Mei 2014 1:26 PTG
fuza pun dah join

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segment-blog-review.html
Aimi Syafiqah Aimi Syafiqah 14 Mei 2014 3:01 PTG
Dari segmen yang sama ^^ http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-faizudin-fuad.html
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 14 Mei 2014 9:13 PTG
Salam. Jemput ke blog saya ye.. http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html
aniesa ahmad aniesa ahmad 25 Mei 2014 2:54 PG
Gud luck, singgah dari segmen yang sama :)

http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review.html

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.