Set Kecantikan Premium Shaklee: Customer Senyum Lebar



Alhamdulillah, ramai yang order Set Kecantikan Premium Shaklee ini. Set Kecantikan ini adalah antara set yang paling laris dan customer senyum lebar sampai ke telinga. Ramai yang memberikan feedback yang positif selepas menggunakan Set Kecantikan Premium ini.

Apa yang ada dalam Set Kecantikan Premium ini?

Dalam set kecantikan premium ini ada:

1. Bcomplex (120biji) = RM53.75 
2. Sustained Released Vitamin C (180biji) = RM92.50 
3. Vitamin E (120biji) =RM149.00 


1. GLA Complex (60biji) = RM91.50 
2. ESP Soy Protein (850g) = RM150 Total = RM536.75 

Tahan lebih kurang 3-4 bulan (sehari dalam RM4-RM6 sahaja) Tetapi pembelian anda lebih JIMAT jika anda sebagai ahli shaklee. Penjimatan sehingga 25% dari harga runcit di atas.

ESP ( lagi pasal ESP --> SINI )
-Nak kulit cerah, gebu, licin, halus mulus memang ESP lah jawapannya.
-Kandungan protein yang tinggi dalam ESP ni dapat merangsang penghasilan collagen dalam badan, bila collagen terhasil secukupnya maka kulit lebih awet muda dan tegang.

SUSTAINED RELEASE VITA C (lagi pasal vitamin c --> SINI )
-Mencerahkan kulit secara sekata
-Kulit kelihatan lebih glowing secara naturally

VITAMIN E COMPLEX (lagi pasal vitamin e --> SINI )
-Yang ada parut jerawat dan jeragat yang degil memang Vita E adalah jawapan yang terbaik
-Yang jenis kulit kering, bersisik dan mengelupas elok ambil Vita E sebab Vita E melembapkan kulit secara semula jadi

VITAMIN B COMPLEX (lagi pasal Bcomplex --> SINI )
-Anti stress
-Stress merupakan antara punca utama jerawat keluar especially yang besaq tu hah.
-Pengambilan B Complex insyaAllah dapat membantu mengurangkan masalah jeraway especially jeraway batu

GLA COMPLEX (lagi pasal GLA Complex --> SINI )
- bagus untuk kulit kusam dan berjerawat
- bagus untuk stabil kan hormon dan kurangkan sakit bila period

NOTE: Yang ada EXTRA BUDGET digalakkan consume Vivix sebagai anti aging and kulit nampak lebih muda dan kemerah merahan atau Shaklee Collagen Powder untuk kulit lebih anjal, tegang dan lebih cerah naturally (whole body ye bukan tang muka je)

Harus diingatkan juga, nak result yang cepat, kenalah ambil Set Kecantikan Premium dan juga beberapa tips yang saya berikan :)

Antara tipsnya ialah:

1. Minum air kosong sekurang-kurangnya 3 litre sehari.
2. Untuk yang ada masalah kulit yang teruk, detox terlebih dahulu.
3. Niat yang baik. Kalau niat yang tak elok tak jadi kan?
4. Banyakkan berzikir, berselawat dan pastikan diri sentiasa berada dalam wudhuk. Untuk yang period, pastika wudguk diambil selepas bangun pagi dan juga sebelum tidur.

Banyak lagi tips nya tau tapi tips tersebut saya hanya kongsikan dengan customer saya sahaja :)

Kat bawah ni kita boleh tengok testimonial yang telah berjaya dengan Set Kecantikan Shaklee ini:

Testimoni #1:
Alhamdulillah, dengan izin Allah, after consume Set Kecantikan Premium ini, tak perlu lagi nak mekap tebal sampai 3 inchi dah.

Testimoni #2:
testi set kulit cantik 3
Alhamdulillah, hasil penggunaan SET D + GLA, orang sekelilig dah perasan perubahan. Parut pembawakan baby yang sangat teruk dan muka yang gatal-gatal dan meninggalkan parut yang sangat hodoh juga beransur hilang.

Testimoni #3:
testi set kulit cantik 4
Alhamdulillah, tak guna satu pun make up, kulit muka berseri-seri. Rahsianya, dengan Set Kecantikan Premium Shaklee.

Testimoni #4:
testi set kulit cantik 2
Alhamdulillah, pada mulannya amalkan untuk pekatkan susu badan dan dalam masa yang sama dapat bonus kulit cantik.


0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.