2 Cara Mudah Nak Mula Bisness Shaklee



Ramainya yang dah join keahlian Shaklee ye. Kawan satu ofis, jiran sebelah rumah, sedara mara, kawan satu sekolah, frendlist kat FB pun dah ramai yang duk share pasal Shaklee ni. Erm.... kalau dah ramai sangat yang join, aku nak jual kat siapa? 

Come and join us

Haaa... inilah yang biasanya menjadi tentangan untuk anda run bisnes Shaklee. 


Kita kena pandang dari sudut POSITIF. Lagi ramai yang join, bermakna bisnes kita ni dipercayai dan dikenali ramai. Baguslah... kita tak payah nak promot-promot sangat. Hehehe...

Beg Memberkit Shaklee

Rezeki ditangan Allah... InsyaAllah ada rezeki kita jugak. Yang penting PERCAYA dan BERDOAlah supaya Allah MURAHKAN rezeki kita samada rezeki kita di langit atau di perut bumi.

Berminat untuk bersama-sama saya dalam bisnes Shaklee? Jom join sekarang! Yuran serendah RM65 seumur hidup Saya akan guide anda dari zero to Hero!

Untuk pendaftaran keahlian Shaklee ada 2 cara :

1. Buat bayaran RM65 + RM10 (Shipping WM)/ RM20 (shipping EM) untuk seumur hidup, anda akan dapat ID dan juga starter kit.

2. Buat pembelian 200uv (lebih kurang dalam RM660) anda akan dapat keahlian PERCUMA + Starter Kit dan juga Cash Bonus dalam RM30 pada 15 hb hadapan terus ke akaun anda.

Kelebihan menjadi ahli :

1. Dapat beli dengan harga ahli dengan pinjamatan sehingga 33%
2. Dapat Bonus sekiranya cukup syarat
3. Keahlian seumur hidup dan tidak perlu maintain point tiap2 bulan

Sekiranya anda berminat nak buat bisnes : 

1. Dapat untung runcit
2. Bonus bergantung pada jumlah UV, lebih besar UV, lebih banyak bonus yang anda akan dapat
3. Selain bonus tunai, ada juga ganjaran bonus kereta dan peluang untuk bercuti atau mengerjakan Umrah. 

Kenapa kita kena jadi ahli Shaklee?

Apabila anda sign up sebagai ahli, anda LAYAK untuk menikmati ganjaran seperti di atas. Terpulang anda samada join ahli untuk makan sendiri atau untuk berbisnes.


4 comments.. read them below or add one

tenku butang tenku butang 15 Jun 2014 8:02 PTG
Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 129
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/
tenku butang tenku butang 15 Jun 2014 8:02 PTG
teringin gak nak business shaklee tapi nanti dulu la kot.. heee
Norhasniza Khalid Norhasniza Khalid 21 Ogos 2014 8:04 PG
mam pengguna shaklee ni dulu tau.. produknya hebat.. tapi tak jadik ahli pun.. hihi

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.