Harga Vivix Menggiurkan: Special untuk Peminat Setia Vivix



Alhamdulillah, hari ini dah 9 Julai ye bersamaan dengan 11 Ramadhan. Cepatnya masa berlalu. Untuk peminat setia Vivix, bulan Julai tahun ini adalah bulan yang ditunggu-tunggu. Kenapa nak tunggu pula? Haaaaa, sebab utamanya adalah harga Vivix tau.

Ramai orang order Vivix pada bulan ni. Berdesup-desup order masuk.
"Kak, nak Vivix dua botol, boleh free membership kan? ".
"Yana, aku nak Vivix 1 botol"
"Wey, aku nak book Vivix"
"Yana, 1 Vivix pos alamat akak, 2 botol lagi pos kat mak ayah ye"
"Sis, nak order Vivix yang promosi tu, nak 6 botol, dapat free 1"
Vivix Shaklee

Pengsan, semua nak order Vivix. Alhamdulillah. Sebab apa? Sebab harga vivix bulan ni menggiurkan betul tau.

Sebelum tu, nak kasi tau, special untuk peminat setia Vivix ni yang biasa beli dengan harga RM475. Ni ada berita baik, anda boleh beli dengan harga lebih menggiurkan lagi. Nak tau caranya? Ada 2 cara:

1. Anda beli 2 botol Vivix dan anda akan dapat PERCUMA KEAHLIAN. Wahhhh, dah untung dah RM65 untuk bayar keahalian kat situ. Selain itu, anda juga boleh dapat BONUS TUNAI lagi pada bulan hadapan.

atau

2. Anda boleh join keahlian Shaklee dengan bayaran yuran sebanyak RM65 untuk seumur hidup. Dan dalam masa yang sama, anda dah boleh nikmati harga Vivix yang hebat lagi ekslusif.

Anda hanya perlu buat pilihan, keputusan di tangan anda :)
 
Vivix is the best
Yang syok Vivix ni bagus. Meh nak cerita apa yang bagusnya Vivix ni. Dengan ambil satu sudu teh sehari saja Vivix ni untuk dapatkan kebaikan tersebut:

1. Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
2. Bantu dalam menghalang kanser
3. Kurangkan risiko jantung
4. Kurangkan komplilasi dalam pesakit diabetes
5. Menyokong kesihatan sendi
6. Mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
7. Bantu kurangkan berat badan
8. Tingkatkan sistem imum
9. Tingkatkan kesihatan mata
10. Menyokong kesihatan menyeluruh

Siapa yang perlukan Vivix Shaklee?

1. Pesakit SLE
2. Mereka yang berisiko penyakit kanser akibat keturunan / sudah pun menghidap kanser
3. Diabetes
4. Strok
5. Darah Tinggi
6. Cyst
7. Bantu baikpulih ketagihan rokok
8. Mempunyai masalah mata
9. Pesakit jantung
10. Bantu kurangakn insiden nyanyuk
11. Anti Penuaan
12. Mereka yang ingin kurangkan apa jenis penyakit

"Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim)," katanya. Menurut Carsten, Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan. Katanya, Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkan kebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit. Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas itu juga boleh dijadikan masker pada wajah iaitu caranya dengan menyapu dan biarkan beberapa minit untuk dilihat hasilnya.”



Vivix ni banyak sangat manfaatnya. Jom kita tengok testimoni yang dah berjaya dengan Vivix. Walau bagaimanapun dengan izin Allah jua. Tak salah kalau kita nak mencuba kan?
Testimoni #1: Vivix untuk membantu pesakit darah tinggi
Alhamdulillah, Vivix bagus untuk sesiapa yang ada darah tinggi.
 Testimoni #2: Vivix membantu pesakit strok
Alhamdulillah, mak mertua yang kena mild strok dah boleh bangun setelah 3 hari minum vivix
Testimoni #3: Vivix membantu pesakit arthritis
Vivix bantu pesakit arthiritis
Testimoni #4: Vivix membantu untuk awet muda
Alhamdulillah, rambut yang dah beruban kembali hitam
Testimoni #5: Vivix membantu kurangkan resdung
Alhamdulillah, resdung semakin berkurang
Testimoni #6: Vivix membantu pesakit diabetes
Alhamdulillah, dengan amalkan Vivix 7 bulan secara konsisten, dan kini bebas dari diabetes.
Testimoni #7: Vivix membantu perokok tegar
Alhamdulillah, kini mak bebas dari rokok.
Testimoni #8: Vivix membantu pesakit jantung
Alhamdulillah, vivix untuk pesakit jantung
Testimoni #9: Vivix membantu pesakit cancer
Alhamdulillah, Vivix membantu pesakit cancer.
 
Nota: Testimoni kredit to them.
Apa kata kita cuba hadiahkan Vivix ini untuk mak ayah kat kampung. Mungkin dengan cara ini kita berihktiar untuk berikan kesihatan yang lebih baik untuk mereka. Mudah-mudahan dengan izin Allah jua.


0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.