Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

http://www.nile.com.my/page.php?cd=76

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

Insyaallah, jika saya berpeluang untuk menang duit raya daripada ni, Nile.Com.My  sudah semestinya saya akan gunakan untuk beli bju raya. Maklumlah baju raya tak beli pun lagi. Ada intai-intai juga kat Nile.Com.My. Ada yang berkenan, boleh la shopping kat sini nanti.

Selain tu, nak sediakan duit raya untuk adik-adik. Tak lupa juga untuk bagi pada golongan yang lebih memerlukan dari saya.

Alhamdulillah, jika dapat duit raya daripada Nile.Com.My ni merupakan rezeki bagi saya.

Tengok design ni, semua cantik-cantik. Gaya muslimah lagi. Yang paling saya suka scallop blouse and tie dye long dress. Lama dah mengidam ni. Eh, ada lagi, chiffon long dress and jubah dress with lce embroidery pun berkenan.Alamak, rambang mata dah.

Nak dapat duit raya dari Nile.Com.My [KLIK SINI]

4 comments.. read them below or add one

Zara Ismail Zara Ismail 7 Julai 2014 5:05 PTG
lawa baju yang felixia yap pakai tu..
Zara Ismail Zara Ismail 7 Julai 2014 5:06 PTG
maafkan saya nama Islamnya Raissya Rania kan..
teh ramuan teh ramuan 10 Julai 2014 1:09 PG
musim orang membeli belah sekarang ni
semuanya cantik belaka
Ema Johari Ema Johari 10 Julai 2014 10:14 PG
baju sana cantik-cantik..tapi tak suka beli online sangat...takut tak sesuai...apapun good luck.

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.