9 Sebab Kenapa Saya Jadi Ahli Shaklee (Pengalaman Diri Sendiri)

Pernah dengar pasal ahli Shaklee? Untuk pengguna tegar Shaklee, rugi sangat-sangat tak jadi ahli Shaklee. Kenapa ramai sangat orang jpin Shaklee sekarang ni? Cuba kita buka newsfeed facebook, penuh status kawan-kawan kita share pasal Shaklee. Dalam group pun penuh orang pakat pos pasal Shaklee?

Bukan setakat kawan fb je, saudara-mara, jiran-jiran pun ada jual Shaklee. Merata-rata ada pengedar Shaklee sekarang ni. Nak Shaklee dengan siapa, kawasan mana, boleh dikatakan setiap kawasan ada pengedar sah Shaklee. Mesti ada kelebihannya kan? Mesti ada yang special kan? Kalau tak, buat apa orang ramai berebut-rebut pakat nak join ahli Shaklee.
ahli shaklee
9 Sebab Kenapa Saya Jadi Ahli Shaklee

Kali ini saya nak berkongsi cerita kenapa saya jadi ahli Shaklee. Ini pengalaman saya sendiri. Saya join Shaklee tanpa paksaan. Tiada siapa pun paksa saya.

Saya mula-mula consume ESP Shaklee. Ni pun saya beli guna id kawan kepada mak saudara kawan saya. Guna id orang sebabnya nak dapatkan harga ahli lah katakan. Saya ambil untuk tenaga sebabnya dulu saya bekerja sebagai lecturer, tak sempat nak breakfast pagi-pagi, saya bancuhlah ESP ni untuk bekalkan tenaga.

Al-maklumlah, pensyarah pula pensyarah makanan, breakfast tu penting, kenalah ambil. Takkan lah pula kita beria-ria bagi nasihat kat orang, kita sendiri tak amalkan.

Seminggu amalkan ESP, saya dapat rasakan perubahan positif. Apa yang saya perasan, saya lebih cergas dan bertenaga kat tempat kerja. Tak ada lagi lesu-lesu. Lagi satu, ESP ni bagi rasa kenyang yang lebih lama kat saya.

Kesan yang paling ketara buatkan saya senyum sampai ke telinga ialah ada orang puji kulit nampak berseri-seri dan tak nampak kusam. Saya pun perasan, kulit muka pun nampak lebih lembut. 

Bila dah rasai kesan positif, saya terus google. Saya google je apa-apa info pasal Shaklee and lastly saya jatuh hati dan terus daftar jadi ahli.

Bila dah sah jadi ahli, upline aka mak Shaklee saya (Puan Suriya Majid) masukkan saya dalam group secret kat fb. First time masuk group tu, wow, excited, teruja, semua ada.

Subhanallah.

Apa yang membuatkan saya bertambah teruja, bonus senior-senior yang dalam Shaklee ni. Ada yang dah join 1 bulan, dah dapat 4 angka bonus. Ada senior yang dah 5 angka, 6 angka sebulan dan itu bukanlah perkara luar biasa dalam Shaklee.

Sebelum join ahli shaklee ni, saya tak terfikir pun akan dapat income sebanyak 4 atau 5 angka atau lebih lagi. Saya fikir saya akan terus bekerja makan gaji seumur hidup dengan income tak sampai pun RM2000 sebulan. Tapi, setelah saya terjebak dengan Shaklee, saya pasti mampu menjana income 5 angka sebulan atau lebih seperti orang lain juga, malah lebih daripada itu dan menjadi jutawan yang dermawan.

Peluang dah ada depan mata. Sebelum saya kenal Shaklee, macam-macam dah bisness yang saya cuba. Saya cuba jual kain, jual baju tapi semua tu memerlukan modal yang besar. Bila peluang dengan Shaklee dah ada depan mata, insyaallah saya tidak sia-siakannya begitu sahaja. Saya tak perlu bersusah-payah nak simpan stok, tak perlu susah-susah beratur di pejabat pos untuk pos barang.

Untuk anda yang nak join macam saya juga, cepat-cepat hubungi saya Liyana Madrus (014-5090435). Anda boleh whatsapp saya dan kita boleh sembang dengan lebih lanjut lagi. Untuk yang masih teragak-agak betul ke tak nak join Shaklee ni. Jangan fikir panjang lagi dan jangan bertangguh lagi. Inilah masa dan peluang yang terbaik.

Untuk anda yang berminat nak jadi ahli, anda hanya perlu bayar pendaftaran sebanyak RM65 + kos pos RM10. Jumlahnya hanya RM75 untuk seumur hidup. RM75 ini bermulanya titik tolaknya untuk anda terus maju menjana 4 angka, 5 angka dan seterusnya.

Selain itu, anda juga boleh membuat pembelian produk Shaklee sebanyak RM680 untuk melayakkan anda mendapat keahlian percuma.

Mudah aje. Anda perlu pilih yang mana satu berkenan di hati. Nak daftar keahlian atau nak dapatkan percuma keahlian dengan pembelian produk?

Saya dulu join dengan RM75 sahaja :)

Untuk pendaftaran sebagai ahli, saya cuma perlukan:

  1. Nama Penuh:
  2. No. Kad Pengenalan:
  3. Alamat tetap:
  4. Emel:
  5. No. Tel:
  6. No. Akaun Bank (mana-mana bank, bonus akan dibayar melalui akaun ini)

Hubungi saya melalui sms/whatsapp 014-5090435 sekarang.

.........................................................................................................................................................

Produk yang paling HOT dalam Shaklee adalah ESP. Sekarang ni, Shaklee tengah bermurah hati buat offer ESP. 
Displaying Screenshot_2014-10-11-14-47-17_1413010087352.jpg
Beli 6 ESP PERCUMA 1 ESP. Beli sekarang.

Beli 6 PERCUMA 1. Apa kelebihannya beli 6 percuma 1 ni? Ok, mari saya ceritakan kelebihannya beli 6 canister ESP ni. 

Jika ada beli 6 canister ESP, anda akan dapat:

  • PERCUMA 1 canister ESP yang bernilai RM150
  • dapat free je jadi ahli Shaklee seumur hidup yang bernilai RM65
  • bonus automatic akan masuk dalam akaun bank anda pada bulan hadapan

Berbaloikan? Tapi nak buat apa ESP ni banyak-banyak. ESP ni banyak kegunaannya tau. Sampai ke warga emas pun boleh guna. Boleh hadiahkan pada mak ayah, pada adik-beradik. Dan jika anda nak lebih jimat lagi, anda boleh kongsi pembelian 6 canister ESP ini dengan rakan-rakan anda. 

Lagi satu, anda juga boleh start business. Boleh buat stok dan promote pada jiran-jiran, kawan-kawan atau saudara-mara.

Kat sini, saya kongsikan juga set produk Shaklee dengan ESP di bawah dengan harga terbaik. 

  • ESP + GLA Complex --> untuk kesuburan
  • ESP + Vitalea + Bcomplex + Vit C --> untuk ibu hamil
  • ESP + alfalfa + lecithin --> untuk kurus dan langsing
  • ESP + vitalea --> untuk tenaga
  • ESP + Vit C --> untuk kulit berseri


0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.