Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom



Assalamualaikum w.b.t.


Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom secara rasminya dilancarkan hari ni. Giveaway ini adalah bersempena dengan sambutan hari lahir Yana pada 17 November ni. Alhamdulillah, masih berpeluang untuk menyambut hari lahir pada tahun ni...Insyaallah. 

Giveaway ini akan berlangsung sepanjang bulan November sahaja iaitu pada 1 November 2014 (12.01 am) hingga 30 November 2014 (11.59 pm). Jadi semua bloggerista yang cantik, manis, kachak dan hensem...Yana sukacita menjemput korang untuk join GA ni yer. Bagi menghargai penaja-penaja yang baik hati untuk menaja hadiah-hadiah GA ni, so...korang kena lah ikut syarat di bawah yer :-

SENARAI HADIAH :

Mystery Gift x 1 Top Referral [Yana Afi]
Blog Review x 2 dan Bloglist x 3 [Syira Lokman]
Kain Telekung Sulam x 1 [Hasrul Hassan]
1 Mineral Eye Colour Mary Kay + 1 Free Facial dan 1 Lip Applicator Mary Kay + 1 Free Facial
[Sofuriah Hashim]
Topup RM5 x 2 [Syahira Nadia]
Topup RM5 x 1 [Izwani Eliyana]
Barangan Kosmetik x 1 [Love Lissa]
Shawl x 1 [Amy Shah]
Blog Review & Bloglist x 3 [Wadhihah Hadi]
Novel + Autograf Penulis Eksklusif x 2 [Anies] 

Nak join? Klik Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom.
Good Luck!!!

Ucapan Untuk Yana Pink Blossom:

Happy Birthday Yana. Hehe. Sama nama pula kita. Apa-apa pun salam perkenalan dan terima kasih kerana sudi singgah di blog saya. Saya doakan awak sentiasa murah rezeki, dipermudahkan semua urusan dan sentiasa dalam lindungan Allah. Aminnnn.



6 comments.. read them below or add one

Bbwana adienia Bbwana adienia 12 November 2014 3:36 PTG
Gd luck ya..jom join Ga wana.end:16/11/2014.. :)
Muhammad Khudri Muhammad Khudri 13 November 2014 4:59 PTG
good luck..
singgah dari segmen yang sama
http://khudri2337.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html
cik belbel cik belbel 2 Disember 2014 11:10 PTG
cik belbel heree. good luck tau !
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

jom join segmen ni !
http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman 4 Disember 2014 11:20 PTG
Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...
fadhil eda fadhil eda 31 Disember 2014 1:57 PTG
singgah sini
http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.