Kekal Kurus Semasa Mengandung, Tak Nak Jadi Gedempol! Baca Ini!!!


Ketika mengandung, berat badan mesti macam tong drum kan? Haha.. Ini saya kongsikan macam mana nak kekal kurus semasa mengandung! Biar perut je yang membesar, part lain maintain.
nak kurus semasa hamil
Syok boleh makan apa sahaja

Untuk ibu-ibu yang sedang mengandung, take note ye. Tak kisah lah ibu-ibu tengah mengandung anak yang ke berapa. Berat badan semestinya naik masa mengandung ni. Saya baru mengandung 2 bulan pun berat dah naik 2kg.

Perlu ke kawal makan untuk kekal kurus sepanjang tempoh mengandung ni? No! No! Jangan kawal makan tau ibu-ibu semua. Bahaya! Kalau rasa nak makan, makan je, jangan sekat pula.

Untuk dapatkan tenaga, kita tak semestinya perlu makan nasi. Boleh juga digantikan dengan kurma.
Selain itu, boleh juga tambah dalam diet seharian kita vitamin tambahan KHAS untuk ibu hamil.

Selera makan mencanak-canak naik tapi badan kekal kurus? Rahsianya amalkan pengambilan Omega Guard, dengan izin Allah jua. Tak dinafikan berat badan akan naik juga semasa mengandung tapi ibu-ibu masih nampak kekal kurus!

Sebabnya Omega Guard ni ejen pembakar lemak yang paling berkuasa. Jadi, lemak-lemak ni takut nak berkumpul.

Walau pun kita makan dengan banyak, kemudian kita ambil Omega Guard, lemak pun dibakar dengan selamat oleh Omega Guard. Itulah sebabnya berat badan tak naik sangat.

Omega Guard ini disarankan di ambil boleh ibu mengandung bermula trimester kedua sehingga minggu ke-32 pada trimester ke-3. Kenapa smpai minggu ke-32 sahaja? Sebabnya Omega Guard ini berfungsi untuk mencairkan darah. Jika ibu-ibu bermasalah dengan kepekatan darah dalam badan, is boleh menyebabkan tumpah darah.

Untuk yang menhidap darah tinggi, Omega Guard ini sangat bagus diamalkan dalam diet seharian kerana fungsinya dapat mencairkan darah!


1 comment... add one now

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 12 November 2014 4:51 PTG
Alhamdulillah, masa akak preggy dulu tak mengembang, muka pun tak bengkak...ok jer...

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.