MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

 http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html
 Click banner to join

 Assalamualaikum dan salam Jumaat.
Tengok gambar banner pun dah rasa kemanisannya. Hehe.

Untuk Segmen Manis Giveaway by Mama Darwiish ni, saya nak hadiah  Avon Sweet Honesty Moments - EDT 50ml . Sebabnya sejak pregnant ni, suka sangat dengan pelbagai bau perfume. Sekarang ni tengok pilihan hadiah untuk Segmen Manis Giveaway ni kat blog Mama Darwiish, terus terpikat dengan perfume ini.

Banyak lagi pilihan hadiahnya. Boleh terjah ke SINI untuk tengok pilihan hadiah.

Jom sama-sama kita join. Hadiah menarik, syarat pun senang.

All the best semua :)

4 comments.. read them below or add one

Mama Darwiish Mama Darwiish 16 Disember 2014 2:42 PTG
salam sejahtera.terima kasih atas sokongan dan penyertaan anda.senarai peserta dan pemenang akan disiarkan tak lama lagi.SILA ALERT.tq
Wanie Masduki Wanie Masduki 18 Disember 2014 11:04 PG
Salam..datang dari GA yang sama..gud luck :-)
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman 18 Disember 2014 1:15 PTG
Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.