Giveaway 7 HARI by Syira Lokman



Senang sangat nak join giveaway ni. 

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway 7 HARI by Syira Lokman"
3. Letak banner dekat entry. (klik banner,bawa banner ke entry anda & paste)
-bawa ke new tab pun boleh then copy je)
4. Backlink kan ke entri Giveaway.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry Giveaway sahaja

Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)

Mudah kan? 
jom ramai2 memeriahkan Giveaway 7 HARI by Syira Lokman ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow blog anda juga :)

Bersama merapatkan ukhwah ^_^

Mula :10 Februari 2015
Tamat : 16 Februari 2015

Good Luck !!!!

{ 10 comments.. read them below or add one }

emma diana emma diana 11 Februari 2015 11:49 PG
Assalam , All the best :0 saya dari GA yang sama , ..http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

saya invite awak join GA saya jum :)

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html
Nik Ainaa Nik Ainaa 11 Februari 2015 10:10 PTG
sy dtg dri GA ni. jemput singgah ke blog kita pulk :D http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html
Along Polimas Along Polimas 12 Februari 2015 10:54 PG
Good Luck.
Singgah sini http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html
Fhatin Amelia Fhatin Amelia 12 Februari 2015 11:04 PG
singgah dari segmen yang sama :D good luck
http://mellyareenza.blogspot.com/
Aqilah Azmi Aqilah Azmi 12 Februari 2015 8:58 PTG
Hi qila singgah sini wuhuw! Goodluck jugak sebab qila pun masuk kikiki. :D
Papaglamz Papaglamz 13 Februari 2015 10:09 PTG
singgah dan follow dr segmen y sama

http://www.papaglamz.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html
azran azran 14 Februari 2015 12:44 PTG
Dr GA sama, singgah n follow.Terima kasih slmt berjaya.
Yana Siti Yana Siti 15 Februari 2015 9:08 PTG
Singgah cne...gud luck ye sama2 lah kite...http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

klu sudi jom join bloglist yana juga...http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/bloglist-almira-alwani-2015.html
NURUL AQIDAH AZAHAR NURUL AQIDAH AZAHAR 16 Februari 2015 11:07 PTG
salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-syira-lokman.html
kak yatiadam kak yatiadam 2 Mac 2015 6:03 PG
blog anda sangat menarik.. jemput blogwalking..tq

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.