Hanya Di Hujung Jari Dapat Sampel Diapers Free

Sebenarnya saya baru tahu kita boleh request sample diapers free dari company diapers. 

Minggu lepas semasa shopping diapers kat Tesco, saya terkebil-kebil, tak tahu nak ambil brand apa. 

Al-kisahnya nak shopping diapers banyak-banyak sebelum bermulanya GST. Tapi takut juga kan beli banyak-banyak, baby dalam perut mummy ni tak sesuai pula dengan sesetengah brands. Sudahnya, ambil je brands diapers yang ada sale masa tu. Antara yang sempat rempat ialah Mamy Poko dan juga Huggies. 
Cikucak auwwww
Untuk mummy yang tengah preggy tu, boleh lah start request diapers free ni. Dalam masa yang sama, boleh lah jimat beberapa hari penggunaan diapers tu. Hehe.

Kat bawah ini, saya kongsikan beberapa link untuk request diapers yang free tu. Klik je link ini dan isikan details yang diperlukan.


Huggies


Mamy Poko
Diapex

Merries

Baby Love

Drypers

Dalam pada isi untuk dapatkan sampel diapers free tu, saya sempat juga join diapers club ini. Antara yang saya join ialah Drypers Baby Club.

Untungnya dapat toddler backpack 1. Yang menarik terpikatnya sebab gambar ladybird yang super kiut miut itu. Hehe.

ladybird yang super kiut miut ini
Ok done, dah isi semua dah. Kita tunggu je sampel tersebut sampai.

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.