Peluang Dapat Duit Lebih Dengan GST

Assalamualaikum dan selamat pagi! Apa khabar hari keempat anda dengan GST? Dah berapa banyak resit GST yang anda dapat?

Di mana-mana heboh dengan harga barang yang naik melambong. Dalam group ibu-ibu pula kecoh dengan harga pampers. Apa pun, kita doakan yang baik-baik untuk semua.

Kan semua barang naik, kenapa pula nak dapat duit dengan GST? Bukan ke dengan GST duit banyak yang nak kena belanja?
Peluang dalam Shaklee

Kali ini Yana kongsikan GST yang BAGUS. 

Jangan stres dengan GST. Jika kita asyik mengeluh, merungut, GST 6% tetap dikenakan juga. Apa yang boleh kita buat ialah pandang dari sudut yang positif.

Kita kena pandang jauh ke depan. Kita kena pandai cari peluang untuk dapat duit dengan GST.

GST = Get Shaklee Today

Macam mana nak dapat duit dengan GST?

Dengan kos hidup yang semakin tinggi, tidak kiralah pelajar, surirumah sepenuh masa bahkan pekerja tetap pun mula mengintai peluang untuk dapat duit lebih bagi menampung kos perbelanjaan hidup harian.

Apa yang bagusnya Get Shaklee Today ni? Banyak bagusnya.
  • Modal 0 hanya perlu bayar yuran keahlian sekali seumur hidup RM79.50
  • Tak perlu simpan stok RM20, 30K kat rumah..semua boleh order terus melalui Shaklee
  • Berpeluang jana wang hingga 4 5 angka malah 6 angka
  • Berpeluang mendapat 3C iaitu car bonus, convention dan cash - trip 5 bintang yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee, dalam dan diluar negara. Bagi yang muslim, anda boleh pilih untuk mengikuti trip luar negara atau pakej Umrah.
  • Semua ini boleh dilakukan hanya dari rumah dah melalui smartphone/laptop anda!
  • Jadi, apa yang merugikan? Bagi saya tiada. Dapat tambah ilmu, tambah duit dan senang. Saya sendiri dah buat 100% dari rumah jadi, tak mustahil kan?
Marilah sama-sama kita ubah pemikiran kita. Kita perlu berfikiran jauh dan positif. Jika peluang dah ada depan mata kita, kenapa kita tak rebut peluang keemasan ini? Marilah sama-sama kita dapat duit lebih dengan GST.

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.