Tenyeh Kat Muka Untuk Kulit Macam Kuih Pau!

Cuba sentuh muka anda. Ada rasa berpasir tak? Mesti tak best nak pegang muka kan? Kali ini saya akan kongsikan cara mudah buat scrub muka sendiri. Caranya senang je. Boleh ambil bahan-bahan kat dapur rumah.

Cara paling senang campurkan 1 sudu besar madu bersama 1 sudu kecil gula kastor(yang halus tuh), dan 1 sudu kecil oat.

Lumurkan dan gosokkan pada muka. Gula halus bertindak sebagai penyental semulajadi manakala oats dapat menyerap lebihan minyak pada muka.

Gentle Action Make Up Remover
Untuk yang tak berapa nak rajin nak sediakan bahan-bahan seperti ini, bolehlah amalkan penggunaan  GENTLE ACTION MAKE UP REMOVER.

Siapa kata orang yang tak make up tak perlukan make up remover?

Kak.. saya pakai bedak baby yang powder tu je. So tak nak lah make up remover. .

SALAH!!!! Sebab semua orang perlukan make up remover. Korang tak tahu time jalan2 kat mall tu or tengah rempit2 tengah panas tu, dah bersepah debu masuk dalam pori muka. Tambah2 kalo jenis pori yg sebesar terowong tuh. Haha

BACA: Cara Berkesan Buang Whitehead & Blackhead Supaya Suami Tak Berkelip Memandang


Lepas tu mula la pori tersumbat. Bila tersumbat, semua kotoran akan ada kat situ. Lastly kuarlah jerawat yg besar gedabak kat muka 2. Lepas tu mula la makan macam-macam nak hilangkan jerawat. Padahal penjagaan BASIC adalah cuci segala kotoran yg ada tu. Tu je!

Make up remover shaklee mencuci jauh ke dasar kulit. Melembutkan kulit serta mengecilkan liang pori. Muka pun rasa lembut cm pau je.

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.