7 Idea Tema Bilik Warna Purple: Anak Gadis Mesti Bersorak Riang

Teringin sangat nak buat tema macam ni kat bilik anak dara. Cantikkan warna purple? Untuk ibu-ibu atau pun remaja yang tengah cari idea macam mana nak deco bilik, boleh lah olah daripada idea ini.

Tema bilik warna purple
Ini Yana kongsikan 7 gambar tema bilik warna purple. Soft kan warna purple ni.

White & Purple: Sweet
Fully covered with purple carpet

Lampu hiasan menaikkan seri 

Dapat jimatkan ruang

Siapa yang suka LOVE boleh cuba idea ini

Yang ni pun boleh jimatkan ruang

Suka tengok bentuk STAR kat atas tu

Semoga bermanfaat. Apa tunggu lagi, jom lah kita pergi shopping untuk deco warna purple. Selamat mendeco.

Source: google 

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.