Ephyra Skin Bar Giveaway bersama Blog Coklateyes

Kali ini Yana rasa nak cuba join Ephyra Skin Bar Giveaway bersama Blog Coklateyes.
Lagipun, syarat untuk join giveaway pada peringkat permulaan ini senang sahaja.


Langkah Penyertaan


* TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER LELAKI & PEREMPUAN* 

1. Follow Blog Coklateyes & Instagram @innanieariffin 

2. Follow Instagram @ephyra2u & @ephyraskin 

3. Like Facebook Page Ephyra Skin Bar 

4. Isikan butir peribadi anda di sini ------------- http://goo.gl/forms/ZGgzTkcyxH

5. 50 Peserta  yang terpilih akan diberitahu melalui Blog Coklateyes pada Isnin 1 Jun 2015

6. Tarikh tamat penyertaan Ahad 31 Mei 2015 jam 10 malam

***Bagi yang pernah menyertai Review Ephyra Skin Bar sebelum-sebelum ni, anda masih lagi berpeluang menang Iphone 6. Namun tak perlu buat tugasan khas (review produk sekali lagi), cukup sekadar untuk Selfie Contest yang akan dilancarkan pada 1 Jun 2015 ni.

p/s: Step 1-4 adalah wajib. Yang tak memenuhi syarat wajib, akan hilang kelayakan ye! :) 

Hadiah yang ditawarkan agak lumayan juga iaitu Iphone 6. Siapa tak nak Iphone 6 kan? If nak, cepat-cepat lah join.

Tapi, giveaway ini mempunyai peringkat seterusnya tau. Pada peringkat pertama ini, pihak Ephyra akan memilih 50 Peserta Terbaik untuk join giveaway ni. Macam mana nak jadi 50 Peserta Terbaik & Menang Iphone 6?

Dalam borang yang kena isi, ada part yang kita kena jawab dengan penuh kreatif dan menarik tau.

Peringkat seterusnya apa pula ya?

Setelah terpilih sebagai 50 Peserta Terbaik, peserta tersebut dikehendaki Review ephyra Skin Bar ini. Senang je kan review produk.

Apa yang penting, hopefully terpilih di kalangan 50 Peserta Terbaik tersebut.

Jangan tunggu lama-lama. Cepat-cepatlah join. Lagi ramai lagi meriah kan?

Maklumat lanjut, boleh terjah Blog Coklateyes

1 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.