Free Vita-Lea Untuk Anda Semua: Jangan Lepaskan Peluang Keemasan

Bulan Mei 2015, Shaklee buat kejutan yang tak disangka-sangka. Shaklee bermurah hati nak bagi sebotol Vita-Lea percuma kepada setiap ahli baru yang mendaftar pada bulan Mei 2015 dengan setiap pembelian produk Shaklee (UV) juga ya.


Tapi apa yang menariknya lagi, dengan daftar jadi Ahli Shaklee dengan bayaran hanya RM69 untuk seumur hidup, dan buat sebarang pembelian seminima RM27, anda akan dapat sebotol Vita-Lea ini yang bernilai RM88.75 secara percuma sahaja.

Untung ke tak?

Apa produk yang boleh kita buat belian dengan harga RM27. Jawapannya adalah Herbal Blend.

BACA: Herbal Blend Shaklee: Cream Ajaib 1001 Kegunaan


Herbal Blend Multipurpose Cream

Tahukah anda bahawasanya VITA-LEA adalah MULTIVITAMIN YANG PERTAMA DI DUNIA! Wahh.. hebat kann??



BACA: Kenapa multivitamin terbaik – VitaLea Shaklee?


Kalau rasa untung, apa tunggu lagi, cepat-cepat lah hubungi Yana untuk daftar sebagai Ahli Shaklee.

Untuk daftar sebagai Ahli Shaklee, Yana perlukan:
  • Nama Penuh:
  • No. Kad Pengenalan:
  • Alamat tetap:
  • Emel:
  • No. Tel:
  • No. Akaun Bank (mana-mana bank, bonus akan dibayar melalui akaun ini)
Nak jadi ahli Shaklee adalah sangat mudah. Cuma daftar, gunakan produknya, kumpul points dan bila anda dapat certain points dalam sebulan, anda dapat CASH BONUS. Best kan. Makan sendiri je pun dah boleh dapat bonus.


Jadi bonus tu dah boleh cover cost produk yang anda makan setiap hari. Kan dah jimat kat situ.

Jangan lupa rebut peluang keemasan dengan daftar Ahli Shaklee ketika promosi ini kerana banyak faedahnya. Dapat FREE sebotol Vita-Lea, berbaloi kan?


MAINTAIN POINT DAN KEAHLIAN

Yuran keahlian yang anda bayar tu cuma SEKALI SEUMUR HIDUP. Tak payah renew every year. Boleh pakai seumur hidup.

Kalau anda cuma nak makan sendiri, tak payah maintain points bulanan atau minimum belian. .
Cuma gunakan produk, dan share dengan kawan-kawan dan saudara-mara je. Kalau mereka berminat, boleh beli dengan ID anda. Anda boleh beli pada harga yang murah. Iaitu 25% lebih murah daripada Retail Price.



BACA: 9 Sebab Kenapa Saya Jadi Ahli Shaklee (Pengalaman Diri Sendiri)


Tapi kalau anda ingin mulakan business dan dapat CASH BONUS, barulah anda perlu mempunyai points tertentu setiap bulan.

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.