QIHALY : Jubah Dress Specialized

Assalamualaikum
hye semua !

Anda sedang mencari jubah dress wudhu friendly and breastfeeding friendly yang trendy?



Nak pakai pergi majlis kahwin, jalan-jalan shopping tapi baju yang ada susah untuk direct feeding dan juga susah nak ambil wudhuk?



QIHALY adalah pakar dalam jubah dress wudhu friendly and nursing friendly yang telah mereka khas jubah-jubah yang menepati syariat dan mommies yang menyusu juga dapat menggayakan jubah dress ini dengan penuh style dan trendy.


Selain itu, jubah dress QIHALY ini juga wudhu friendly yang memudahkan untuk kita mengambil wudhuk.


Material kain yang tidak melekap di badan, menutup aurat, tak panas dan yang penting semua  anak gadis dapat menggayakan dengan penuh style.

Ibu-ibu juga tak perlu susah hati lagi untuk menyusukan bayi anda kerana QIHALY telah mereka jubah dress mereka yang breastfeeding friendly yang membolehkan ibu-ibu menyusukan bayi dimana sahaja tanpa ragu !


QIHALY bukanlah satu nama yang baru kita dengar. QIHALY makin dikenali dan sering meniti di bibir para penggemar jubah dress tidak kiralah di kalangan anak gadis atau pun ibu-ibu.


QIHALY dikendalikan oleh anak muda remaja, Melle Latfi yang merupakan student dalam bidang perniagaan di UiTM dan mempunyai pengalaman lebih 3 tahun dalam bidang online bisnes.


Rekaan baju QIHALY menjamin kepuasan hati para pengguna kerana pemilihan fabrik yang selesa, dan didatangi dengan pelbagai saiz. Sesiapa yang saiz kecil atau pun yang saiz besar pun boleh menggayakan jubah dress wudhu friendly and nursing friendly QIHALY ini.


Untuk anak gadis dan ibu-ibu yang mementingkan style, QIHALY adalah pilihan yang tepat untuk anda shopping jubah dress.

Tambahan lagi, rekaan jubah dress di QIHALY mempunyai gaya tersendiri dan ISTEMEWA, lain dari yang lain.

QIHALY menyediakan koleksi jubah dress yang mampu dimiliki oleh semua golongan.


QIHALY dah tak sabar nak penuhkan almari baju anda dengan jubah dress yang penuh style, yang sudah semestinya harga berbaloi-baloi, yang mampu dimiliki oleh anda semua.

Sangat cantik semua rekaan QIHALY ni ! Yang menyusu anak pun boleh pakai.


Para gadis dan ibu jangan lepaskan peluang untuk rebut pelbagai rekaan terbaru QIHALY !

Lepas ni boleh mengayakan jubah dress yang wudhu friendly and breastfeeding friendly di mana-mana sahaja.

Pada bulan Jun ni, QIHALY akan melancarkan koleksi terbarunya untuk edisi aidilfitri.

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan koleksi QIHALY ini.

Untuk pelbagai pilihan koleksi jubah dress QIHALY, boleh lah terjah ke akaun instagram @qihaly

Untuk yang berada di Selangor, anda boleh dapatkan jubah dress QIHALY ini di butik THE SUPER NINI.

THE SUPER NINI
(1st Floor) 3A-59-2, 
Bangi Sentral,
Jalan Medan, Pusat Bandar 8,
Bandar Baru Bangi
(opposite Mohd Chan)

Operation Hour: Tuesday - Sunday (11.00 AM - 8.00 PM)

 Email: hellosupernini@gmail.com
Instagram: @thesupernini 
Facebook: The Super Nini

Untuk pembelian secara online, boleh hubungi
Whatsapp: +6014-8105494

CONTACT US

WHATSAPP NUMBER: +6014-8105494

Instagram: @qihaly
Website : www.qihaly.com

0 comment... add one now

Pihak EELLEEBEAUTY sangat menggalakkan komentar dari para pengunjung di ruangan komen yang disediakan. Namun kami berharap para pengunjung dapat memberikan komen yang positif dan mengelakkan komen berbaur politik atau perkauman. Segala komentar yang dilontarkan adalah pendapat peribadi pengunjung tersebut dan tiada kaitan dengan pendapat kami.